2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من لیزرجواب نگرفتم بندم جوش میزنم.این جوش نمیزنه ادم؟

نه.ولی من حتما قبلش نخشو و صورتمو ضد عفونی میکنم.همیشه با پنبه الکل هم نخو پاک کن هم صورتتو که میکروبا  باعث جوش زیر پوستی نشن.حتما بکن این کارو حتی رفتی ارایشگاه

اها ممنون گلم تاببینم میتونم این مارکی گیربیارم  چندگرفتی؟

خواهش میکنم عزیزم تو دیج ی کالا هم دیدم دارن واسه فروش ولی من از فروشگاه چندماه پیش خریدم . والا راحت شدم خودم فقط پشت لب و پیشونیمو میتونستم بردارم الان با این کل صورتمو برمیدارم .چند ماه پیش ۲۰۰ تومن خریدم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

منم میترسم واسه همین بخرم ولی ازاصلاح بادست خسته شدم دیگه هردو سه روز ک نمیشه رف ارایشگاه😐

ببین اندازه پولش می ارزه.فکر کن الان اصلاح کم کم ۷۰۸۰تومنه.تو بخای ده بار بری ارایشگاه و بیای حدود ۷۰۰ میشه کم کمش.یه تومنم بدی اینو بخری ارزش داره.قطعا از ده بار بیشتر استفاده میشه.ینی منکهبعد اون فقط یه بار تو چند سال گذشته رفتم ارایشگاه.چون بند ارایشگاه خیلی برام درد داره.ینی خیلی حساسم رو درد.

جدی استفاده راحته.؟

کاش میشد فیلم بگیرم بفرستم ببینید.دارم بچه شیر میدم وگرنه عکسشو میفرستادم.ببین نخشم حالا حالاها تموم نمیشه.خیلی من باهاش راحتم.بازم بستگی به ادمش داره.بعضیا شاید براشون سخت باشه ولی من راحتم باهاش

الان ازنظرات شمامن بین س مارک موندم  زوفا پاناسونیک مهرون  کدومش؟☹

فکر کنم هر کدومو بگیری خوبه.خب شاید حتی خا جیا بهترم باشن.نمیدونم.ولی مهم اینه کاربردیه.اولشم شاید فکر کنی استفاده اش سخته ولی کم کم دستت میاد و قلقشو یاد میگیری.باور کن از ارلیشگاه بهتره.من که کل صورتمو حتی زیر چشممو باهاش بند میندازم.فقط مواظب ابرو و مژه باید باشی.وایه پشت لب که حرف نداره قشنگتمیز میکنه