2777
2789

دارم میمیرم از بدن درد انگار تمام استخونام شکسته تب و لرز دارم از اونور هم درس و پروژه و گزارش کار باید بنویسم دلم میخواد بمیرم 😭😭

نمیتونم کلداکس بخورم چون ۶ ساعت میخوابم

چیکار کنم بدن دردم خوب شه؟؟؟ کدئین خوردم کیسه اب گرم هم دارم ولی هنوز خوب نشده😭

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
بگیر بخواب بابا.بعدا جبران می کنی.دورش باید بگذره.خودتو اذیت نکن

مرسی عزیزم حداقل تو تنهام نذاشتی 😓❤ اره کلداکس خوردم

گور بابای درسها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره بعدا جبران میکنی حالا خوب شو بعدا سعی کن مایعات زیاد بخوری طول درمان داره منم گرفته بودم خیلی سخته

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/ 

کوفتی شبیه کروناس علایمش.ادم می مونه کدومو گرفته.هر دارویی بخوری به نظر من که موقته،ده روز طول می کشه خوب شی.مایعات و سوپ پر پیاز زیاد بخور.کاراتم انجام میدی نگران نباش

⁦❤️⁩⁦❤️⁩🌹🌹
اشکال نداره بعدا جبران میکنی حالا خوب شو بعدا سعی کن مایعات زیاد بخوری طول درمان داره منم گرفته بودم ...

ممنونم عزیزم❤ رفتم دکتر سرم و آمپول زد خیلی بهتر شدم

کوفتی شبیه کروناس علایمش.ادم می مونه کدومو گرفته.هر دارویی بخوری به نظر من که موقته،ده روز طول می کش ...

نه من سه بار کرونا گرفتم اصلا اندازه این آنفلانزا درد نکشیدم😑

وای ده روز؟؟؟ هیچی ازم نمیمونه که 😭

کارام بخوره تو سرم جونمو دارم از دست میدم