2777
2789
عنوان

هیچ دوستی ندارم 🥲

1204 بازدید | 42 پست

سلام 

هیچ کسی رو جذب نمیکنم نمیدونم چرا 🥲 کسی باهام صمیمی نیست تو دانشگاه با بعضیا دوست هستم مثلا کنارهم میشینیم و … اما من نفر سوم دوستی‌شونم و اولویت اونا نیستم اصلا 

شاید بگید که بداخلاقم ولی اینجوریم نیست اتفاقا خیلی آرومم و خوش خنده ام مهربونم هستم بعضی وقتا حس میکنم چون مغرور نیستم کسی برام ارزش قائل نیست و کسی منو دوست نداره 😢 

جوجه پرستار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی چیزی ک از زندگی فهمیدم اینه که دقیقا به هر چی فکر کنی جذب میشه

تو الان باور کردی که خاستنی نیستنی

از الان فقط تلقین کن که خیلی باحالی و همه میخوان باهات دوس شن

خدا حواسش به عاشقش هست…این روزام بد میگذره میشه برام دعا کنید،۱۴۰۱/۸/۲۴

منم دقیقا نفر سوم چهارم دوستی ها اکیپ بودم 

فهمیدم باید وراج مغز خور باشی تا همه دوست داشته باشن 

تو همه چی حتی چیزایی ک نمیدونی باید نظر بدی باید حرف بزنی و دروغ بگی و خودت و چس کنی تا همه بیان سمتت

نم چی بزارم

تو چقدر منی🥺🥺

با همه غریبم انگاری 

من دبیرستانم اینطوریم 🙂🙂

البته من تنهاییم راحت ترم 😊😊

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍
دقیقا منم تو دانشگاه و تو تمام موقعیت های زندگیم مثل شمام. 😔

به نظرتون چرا ؟ تا حالا فکر کردید که چرا کسی جذبتون نمیشه من خیلی تنهام خیلی معذبم حس میکنم بقیه کلاس هم متوجه میشن که تو جمع اونا اضافی ام 

جوجه پرستار

به نظرتون چرا ؟ تا حالا فکر کردید که چرا کسی جذبتون نمیشه من خیلی تنهام خیلی معذبم حس میکنم بقیه کلا ...

👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 خیلی بهش فکر کردم فقط اعصاب خودمو بهم ریخت 

خیلی خودشون رو بالا میدونن نمی‌دونم چرا مگه مد چی ازشون کم دارم 

همه این سوال ها رو از خودم پرسیدم ولی جوابی نداشتم 🥺

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍