2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون مانتو و شلوار دیگه 

.اگر مذهبی و نامحرمم تو خونشون هست ک دیگه نمیشه مانتو رو دربیاری 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

مانتو کتی 

شومیز بلند 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

تونیک های بلندو شیک با روسری ک مدل داده باشی اگر میخای توی خونشون لباس راحتی بپوشی همینو بپوش برای رفتن ب خونشونم ی مانتوهای هس ک بلندو کلوش هست و خیلی شیکه با روسری بازم مدل بده 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️

من خودم شومیز و شلوار همیشه هستم پیششون  شومیز بلن د انتخاب می‌کنم تا بالای زانوم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

هرچی بپوشی یه چادر هم لازمه اگه مهمه و خودت هم اهلشی،،،من روسری و ساق دست ست می‌پوشم(اگه نیاز بود) با چادر با گل‌های ریز ک ب روسریم بیاد،،و یه شومیز و شلوار ،

هر کسی مردم رو دسته کنه ،چه‌ اینوری چه اونوری من گزارش میزنم ،،،فحش هم بدید مشکلی نیست ،با یه تایپک و دوتا خط کسی فکر و خط فکریش عوض نمی‌شه ،پس دستذاز قانع کردن هم بردارید 

تیشرت شلوار 

پیراهن 

بلوز و شلوار 

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

اگه معمولی هستین، کت دامن خوبه یا شومیز با دامن یا شومیز بلند با شلوار ، البته نه شلوار تنگ و جذب 

اگه سفت و سخت ترید، چادر سر کن 

من خودم حجاب چادر دارم توی خانواده شوهرم فقط یه برادرشوهر نامحرم هست، میخوام توی خونه چادر سر کنم، مادر شوهرم میگه چرا چادر سر میکنی 🙄 جدیدا تصمیم گرفتم مانتو بپوشم اونجا 

اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا