2777
2789
عنوان

بیاین راهکار بدید..خواهر شوهر

99 بازدید | 23 پست

من دو تا خواهر شوهر دارم که یکیشون بهتر از اون یکیه نه خیلی بهترها ...اونم خرده شیشه داره ولی در مقایسه با بزرگتره بهتره...حالا من با بزرگتره تو یه شهریم...خواهر شوهرم خیلییی رو اعصابه...چندتا موردشو میگم ...مثلا همینطور بدون اینکه خبر بده پا میشه میاد خونمون...فکر میکنه خونه داداششه و بالاخره میتونه هر وقت بخواد بیاد...من ازش بزرگترم ها ولی طوری رفتار میکنه انگار از من بیشتر میفهمه...دو سال پیش دکترا آزمون داد و قبول شد کلاااا رو آسمونا بود...منم پارسال به خودم سختی دادم تونستم دکترا قبول بشم...از لحاظ قیافه من پوستم سفیدتره...چشمام درشتره...در کل بهترم(نمیخوام تعریف کنم فقط میخوام خوب براتون توضیح بدم)..معلمه ...منم دو سال گذشته رو امتحلن آموزش پرورش دادم هر دو سالو کارنامه سبز شدم سال اول مدرکم آماده نشد امسالم قبول نهایی نشدم...بعد اونوقت امسال دقیقا شبی که نتایج اومده بود پا شد آمد ...از وقتی فهمیده که قبول نشدم همش از معلمیش طوری تعریف میکنه که میخواد بگه آره من اینجوریم و اونجوریم...همش میگه مدیر من آدمای خاصو انتخاب میکنه و از اداره به من پیشنهاد فلان پستو دادن و فلانی بهم گفته بیا مدیر مدرسه بشو و بالاخره همش میخواد خودشو با کفایت نشون بده...شوهرشم که میره و میاد ازش تعریف میکنه ...حالا سوالم اینه من اعتماد به نفسم جلوش اومده پایین...مثلا تو جمعی نشستیم هممش تو هر زمینه ای اظهار نظر میکنه حتی ممکنه غلط هم باشه نظرش ها ولی با اعتماد به نفس صحبت میکنه...ولی من خیلی وقتا تو خیلی زمینه ها نظری دارم که میدونم درسته...ولی نمیتونم حرفمو بزنم حس میکنم حرفم غلطه...بعد که اونا میرن پیش خودم هزار و یک جواب میدم به حرفاش...این حالت آزارم میده ...راهکاری هست بشه این حالتو درستش کرد؟

خیلی درگیرشی خیلی میخای هم ترازش بشی هرچقدرم بگی ن ته دلت احساس میکنی تو مسابقه هستی رها کن عزیزم 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ی راه هست از خواهرشوهرت بکش بیرون همه زندگیت معلومه شده حرفا و کارای اون ...بیخیال بابا اتفاقا ادامای که زیاد حرف میزنن و همش ازشون تعریف میشه هیچ پخی نیستن .تمام کفایت مداکرات

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی

اون رفت دکترا داد تو هم رفتی

معلم شده تو هم میخوای بشی

اگه بخوای همش کارای اونو انجام بدی خب معلومه ازین حرفا میزنه

به نظرم خودت باعث میشی 

♥️ خدای مهربانم تو را سپاس♥️

عزیزم فکرتو ازش آزاد کن  اون کلا مدلش اینجوریه اما شما چون خواهر شوهرته به خود میگیری تنها راهش اینه که شما هم ازش تعریف کنی و هرچب میگه تائید کنی و بگی اوووه بله درست میگی به نظر من هم )نظر خودتو بگو و اونم تشویق کن(ناخوداگاه بعد یه مدت میبینی دوستش داری و دیگه ازش بدت نمیاد از طرفی اونم وقتی ببینه تائیدش میکنی دیگه خودشو به رخ نمیکشه و لابلای این مسائل اعتماد به نفس خودتو بالا میره ‌ در کل خودتو با احدی مقایسه نکن خوب بودن فاکتور خاصی نداره راحت باش عزیزم

مثل یک 🌱جوانه به نور سلام کن، تو باید تا خدا قَد بِکِشی..🌹🌹