2777
2789

یکی دوسال پیش یه پستی گذاشتم اینجا و یکم درد و دل کردم اونموقعها با خودم میگفتم حل میشه بلاخره همه چی درست میشه ولی نشد هر روز که میگذره رابطه منو شوهرم سرد تر و بدتر میشه الان دیگه به جایی رسیدیم ک از هم متنفریم فقط با هم بحث میکنیم همش دنبال اینکه ک منو یه جوری خورد کنه سر هر چیز کوچیکی سرم داد بزنه و باهام دعوا کنه پس خدا کجاست؟ چرا من حس میکنم اصلا منو نمیبینه 

قراره هفته اینده بینیمو جراحی کنم چیزی واقعا خیلی دلم میخواست خیلی ذوقشو داشتم از مطب دکتر که اومدم هم خودش و هم مادرش جوری از دماغم اوردن ک فقط دلم میخواد بمیرم. 

سلام لطفا غصه نخورید اگ براتون ممکنه باهمین حالی ک دارید بنویسید ریشه ی غمتون رو تو دفتر انقد بندیسید تااروم شید حتی مخاطبتون همسرتون باشه حتی عمیق ترین ناراحتیتون رو براش بنویسید بعد خودتون بخونیدش ببسنید ارزش داره؟لطفا ب امام زمان خیلی متوسل باشید مطمینا ایشون پدر مهربونی هستند صداتون رو میشنوند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش کاربرای دیگه که مشکلی مثل مال شما رو دارن تاپیک شما رو ببینن ، انگار شما اینده اونا هستین @ننه ...

ممنونم عزیزم 😔😔 اره واقعا نمیدونم اینایی که میگن بمون درستش کن درست میشه چطوری انقدر مطمعنن زندگی که سرد شده گرم نمیشه اما من می مونم که ثابت کنم نمیشه حداقل میگم تلاشمو کردم دیدین که نشد

ممنونم عزیزم 😔😔 اره واقعا نمیدونم اینایی که میگن بمون درستش کن درست میشه چطوری انقدر مطمعنن زندگی ...

من که موندم درست نشد ، بدتر شد، چون پرروتر شده بود ، بعد یه سال دوباره همون کارهایی رو که برای طلاق انجام داده بودم از سر گرفتم، همونهایی که میگفتن بچه دار شو، الان میگن خوبه بچه دار نشدی، من تصمیم گرفتم هیچ موقع به حرف مردم توجه نکنم چون کسی تو موقعیت من نیست

انشاالله مشکلات شما هم حل بشه و یه زندگی شادی رو تجربه کنین

⁦⁩⁦
مشکلتون همون دوسال پیش چی‌بود؟ چرا جدا نشدین یا نمیشین

من ۱۲ سالگی باهاش ازدواج کردم اون ۱۹ سالش بود (۱۱سال پیش)

البته که بگم دوسش نداشتم دروغه جونمون به هم وصل بود یه شب بدون هم نمیتونستیم بخوابیم ولی اینا واسه ۳ ۴ سال اول بود بعدش کم کم حس کردم بهم خیانت میکنه و یکی دوبار چت هاشو دیدم 

خواستم جدا بشم ولی نشد پدرم نمیزاره میگه (مرده حق داره بزنتت مرده دیگه اشکال نداره اگه خیانت کنه بازم برمیگرده سر زندگیش)

همه گیر دادن ک بچه دار شو همه چی درست میشه ۲۱ سالم ک بود حامله شدم تو ۹ ماه حاملگی همه چی خیلی خوب بود واقعا انگار درست شده بود ولی از وقتی بچم دنیا اومد الان ۲ ساله ک من یه شبم بدون گریه نخوابیدم ماهی یه بارم بهم دست نمیزنه میگه خسته ام 

من که موندم درست نشد ، بدتر شد، چون پرروتر شده بود ، بعد یه سال دوباره همون کارهایی رو که برای طلاق ...

دقیقا تو زندگی که مشکل هست بچه نه تنها درست نمیکنه بلکه بدترش هم میکنه