2777
2789
عنوان

ظرافت و ناز و عشوه زنانه💃💃💃

845 بازدید | 17 پست

بیبنید خیلی بحثای پر بازدیده تو سایتتتتتتتتتتتت

به نظر من ذاتیه تا حد کمی تلاش خودتتتت....مثلا مندختر،خاله دارم همه مسخرش میکنن با ما زنا لاتی حرف میزنه تامرد میبینه تابلو تغییر،صدا ی نازک میده یکجاهاییم هز،دستش در میرهــ..خیلیا ذاتن صدای قشنگ و ارومی دارن اینمورد اول مثل خدابیامرزدش ماهچهره خلیلی فیلماشو ببینید...تمیزی،و حرکات وصدلای آروممممم......به خدا ادا درآوردن ومصنوعی بازی باعث مسخره شدن خودتون میشه.....

تو تاپیکام دعوا و حرف زشت نزنید به هم تعلیق نشم.باز تعلیق شم دیگه نمیام 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته 

هم ذاتی میتونه باشه هم انسان قابل تغییره تلاش کنه میتونه اونطوری و بدون ضایع بازی هم رفتار کنه

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
اره مثال خوبی زدی ماهچهره خلیلی

خدایی منکه زنم حرف میزد محوش،میشدم نموته ظرافت و ناز،لوندی ذاتی بود اونم موهبت خداست ...میگم خداهم عاشقش شده بود بردش زودد😂

منم یه دوستی داشتم تو مدرسه با ما راحت صحبت می‌کرد با صدای بلند حتی گاهی به زبان  محلی 

اما وقتی پسرر می‌دید صداشو نازک میکرد  و  فارسیه سلیس حرف میزد 😂😂😂😂

دیگه خودکشی قدیمی شده اگه مردی زندگی کن 😎😎🙊🙊
خدایی منکه زنم حرف میزد محوش،میشدم نموته ظرافت و ناز،لوندی ذاتی بود اونم موهبت خداست ...میگم خداهم ع ...

اصن حرکات چهرشم ناز داشت 😢

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
آره درسته تن صدا ذاتیه ولی ناز و عشوه وحتی حرف زدن رو هم میشه یاد گرفت

اگه صدا و حرکات و مدلتتتتتتت ذاتی نباشه خیلی مصنوعی میشه که چی تغییر،صدا بدیم ادم چقدر میتونه تغییر صدا بده با ناز،و عشوههههه...به نظر،منکه اونایی که طبیعین قشنگن..بقیش مشخص میشه مصنوعیهههههه یا از،دست طرف درمیره

اصن حرکات چهرشم ناز داشت 😢

خیلی حیف شد خیلی مثل فرشته ها بودددد نه چون مرده هااااا زندم بود همیشه اولین کسیکه پیجشو نگاه میکردم اون بود الانم فالوش دارم

منم یه دوستی داشتم تو مدرسه با ما راحت صحبت می‌کرد با صدای بلند حتی گاهی به زبان  محلی  ا ...

پیش همون پسرام از،دستش،در میره هیچکس ننیتونه تا ابد ماسک بزاره یا ادا در بیاره😂

اگه صدا و حرکات و مدلتتتتتتت ذاتی نباشه خیلی مصنوعی میشه که چی تغییر،صدا بدیم ادم چقدر میتونه تغییر ...

درسته عزیزم هر چیزیش طبیعی قشنگتره ولی حالا اون بنده خدایی که این طور نیست باید یاد بگیره اخه مگه زن بدون نازو عشوه میشه اون دیگه واسه خودش یه پا مرده😉

درسته عزیزم هر چیزیش طبیعی قشنگتره ولی حالا اون بنده خدایی که این طور نیست باید یاد بگیره اخه مگه زن ...

گفتم گه همین تمیزی حرکات و تن صدای آروممم خودش ناخواداگاه باعث ظرافت میشه.احتیاجی،به کارای،زیاد نیستت