2777
2789

پسرم سه سال و هشت ماهشه بردم بینایی سنجی برای چکاب گفت هر چند یک و بیست و پنج آستیگمات و باید عینک بزنه ۶,ماه دیگه ببرم چکاب ولی میدونم بگیرم پسرم نمیزنه خیلی شیطون ماشاالله

بچه های شما چطوری خوب شدن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم از بچگی آستیگمات داشتم و ضعیفی چشم. عینک میزدم خوب نشد.یه سالی میشهprkانجام دادم

والا عزیزم خداروشکر ضعیفی و تنبلی و انحراف نداشت

فقط همین آستیگمات بود 

خداروشکر الان بهتری گلم

والا عزیزم خداروشکر ضعیفی و تنبلی و انحراف نداشت فقط همین آستیگمات بود  خداروشکر الان بهتری گ ...

خداروشکر. پس اگ دکتر گفته با عینک خوب میشه 

انشالله که جوابه 

براش با گرفتن هدیه عینکو بده بزنه یجوری راضیش کن خلاصه. 

ممنون اره خداروشکر خوبم🌹🙏🏻 

من خودم از بچگی آستیگمات داشتم و ضعیفی چشم. عینک میزدم خوب نشد.یه سالی میشهprkانجام دادم

فقط استيگمات داشتي كه تونستي عمل كني؟

مانكن هاي ١٤٠٠💙گروه ابي💙وزن اوليه٦٣💙هدف اول ٦٠💙هدف دوم ٥٥💙هدف سوم ٥٢💙وزن فعلي ٦٣ شروع ١٥ ابان ١٤٠٠

پسرمن ازچهار سالگی عینک میزدیه چشمش هم تنبلی داشت که بستم چشمشو رفع شد استکماتش هم چندباری نمیره چشمش کم وزیاد شد عینکشو عوض میکردیم 

نمره چشمش 2و 45 بود که یک ماه پیش بردم دکتر گفت خدارو شکردیگه نمیخواد عینک بزنه الان ۹سالشه 

ولی عینکش همیشه چشمش بوداصلا درنمی آورد

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
پسرمن ازچهار سالگی عینک میزدیه چشمش هم تنبلی داشت که بستم چشمشو رفع شد استکماتش هم چندباری نمیره چشم ...

عزیزدلم الهی شکر ک خوب شده چقدر خوشحال شدم

بعد فدات شم همون ۴سالگی هم دو و نیم بود؟

برای من که همیشه میزدم،چیز مهمی هم نیست بخواید خودتونو ناراحت کنید شاید بچه شما طوری باشه بزنه عینک ...

فدات شم عزیزم نمی‌دونم چرا نمیتونم قبول کنم

میگم کاش خودم چشمام ضعیف میشد همه چی می‌گرفتم ولی پسرم اینجور نمیشد

منم از بچگی استیگمات بودن نزنه شمارش بیشتر میشه،یه عینک خشگل بگیرید و تشویقش کنید بزنه منم تو سی دو ...

من پسرمو دکترای زیادی بردم که همشون میگفتن چون استگماته باید همیشه تااخرعمرعینک بزنه یک ماه پیش یه دکتر که خیلی تعریفشو میکردن بردم گفت دیگه لازم نیست عینک بزنه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂