2777
2789
عنوان

آرایش دائمی صورت با کمترین قیمت

111 بازدید | 15 پست

سلام دوستان گلم اگر میخوایی آرایش دائمی صورت با کمترین هزینه انجام بشه به جشنواره ما بیا فقط ۱۰ نفر اول که پیام بدن شامل تخفیف میشن
میکروبلید ۳۰۰
میکروپیگمنتیشن ۳۵۰
پادر بروز ۲۵۰
شیدینگ لب ۳۰۰
خط چشم و بن مژه ۲۵۰
تمام خدمات در محیطی بهداشتی و زیر نظر مربی حرفه ایی انجام میشود
مکان فاز یک اندیشه
۰۹۰۱۹۸۸۹۵۳۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهران؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

درضمن تاپیکت ممنوعه

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اینجاهم تبلیغ نکنیم کجا تبلیغ کنیم؟

به من چه نینی یار گفته

اسی خوبی رفتی آرایشگری یادبگیری بسلامتی بچه‌هات خوبن چه خبرازشوهرت به هم رجوع کردید 

بچه هامم خوبن شکر نه فعلا آقا آزاد شده یه روز با لب رژی میاد یه روز با گردن کبود دیگه اصلا برام اهمیت نداره فقط بچه هام مهم هستن بره مرض پرض بگیره عقلش میاد سر جاش