2777
2789
عنوان

چی بگم بهش..

24 بازدید | 17 پست

سلام دوستان 

من از وسطای تابستون مشاور گرفتم برای کنکور 

مشاور خوبیه 

ولی من تا الان پیش رفتم ،بخاطر یه سری مسائل نمیتونم فعلا  ادامه بدم ،چی بگم بهش چطور بگم ؟

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل رو گفتید؟  مجازی بود یا داخل شهر خودتون؟

حضوری نمی تونستم برم چون پدرم اجازه نمی داد و پول مصرف نمی کرد میگفت بیخوده خوبه حالا مشاوره مجانی بود  برای همین بیشتر تا موقعی که این اینترنت درست بود تو واتساپ برام می فرستادن یا تلفنی صحبت می کردیم داخل شهر بود 

من اون هفته نخوندم هفته بعد که دیدمش گفت چرا  گفتم شرایط نبود گفت اوکی

یعنی دیگه مشاوره نمی‌گیری ؟ 

خیلی خوبیه ،من فعلا نمیتونم ادامه بدم 

ب نظرت بگم فعلا نمیتونم ادامه بدم شرایط خوب شد باز دوباره مشاوره رو ادامه میدم ؟!

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

یعنی دیگه مشاوره نمی‌گیری ؟  خیلی خوبیه ،من فعلا نمیتونم ادامه بدم  ب نظرت بگم فعلا نمیت ...

نه خب مشکل من بعد دو هفته حل شد 

مگه چقدر وقت نمیتونی درس بخونی؟حتی یک ساعت در روز هم نمیتونی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
نه خب مشکل من بعد دو هفته حل شد  مگه چقدر وقت نمیتونی درس بخونی؟حتی یک ساعت در روز هم نمیتونی؟

نه درس رو که میخونم یک سری مسائل پیش اومده واسه اون میگم نمیتونم همیشه طبق برنامه پیش برم 

آخه دانشجو هم هستم 😖😖

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

نه درس رو که میخونم یک سری مسائل پیش اومده واسه اون میگم نمیتونم همیشه طبق برنامه پیش برم  آخه ...

اها خب بهش بگو که نمیتونم طبق برنامه پیش برم ،تایم کمتر برام بزارین

حالا یه سوال رشتت چیه ؟کنکور برای چه رشته ای میدی؟😅

اها خب بهش بگو که نمیتونم طبق برنامه پیش برم ،تایم کمتر برام بزارین حالا یه سوال رشتت چیه ؟کنکور بر ...

بهش گفتم اینو ،برنامه رو هم کاملا. شخصی سازی می‌کنه برام 

ولی خب باید برم بپرسم اگه بشه ترمیم معدل انجام بدم و اینا زیاد با برنامه جور در نمیاد 

رشتم شیمیه  میخوا کنکور تجربی بدم 

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

بهش گفتم اینو ،برنامه رو هم کاملا. شخصی سازی می‌کنه برام  ولی خب باید برم بپرسم اگه بشه ترمیم ...

نگران نباش قابل حله😁

چه رشته ی تجربی میخای؟😶

نگران نباش قابل حله😁 چه رشته ی تجربی میخای؟😶

امیدوارم 😖😖 

خیر سرم از اول هدفم پزشکی بوده ولی به پیرا ها هم راضیم 😁 

شما میخوا چه رشته ای کنکور بدی هدفت چیه ؟

من آنه ام ۲۵ سالمه 🩵

امیدوارم 😖😖  خیر سرم از اول هدفم پزشکی بوده ولی به پیرا ها هم راضیم 😁  شما میخوا چه ر ...

تازه شروع کردی خوندن؟

من والا یروز میگم میخام معلم شم یروز میگم میخام برم سپاه یروز میگم میخام ناخن کار شم😂یروز میخام برم آمریکا

ولی به احتمال زیاد همون دانشگاه فرهنگیان😁😂