2777
2789
عنوان

شوهرم بمن میگفت تو زشتی

2021 بازدید | 32 پست

یکسره بمن میکفت دماغت کجه .نمیذاشت لباسای رنگ خیلی روشن یا شاد مثلن سرخابی و قرمز بپوشم اجازه نداشتم موهام رنگو مش کنم بقدری اعتمادبنفسم رو صفر کرده بود که از عکس گرفتن فراری بودم دوتا خاهرشوهر داشتم ک توی خونه بودن اونها پشت هم ازدواج کردن .اخلاق شوهرم کمی بهتر شده بود ولی من به خودم نمیرسیدم چون فکر میکردم خب من که زشتم چ فایده داره اگه لباس خوشگل بپوشم منکه زشتم و دماغم کجه چرا مو رنگ کنم اگه بکنم صد درصد بدتر میشم هیچکاررر نمیکردم اختلافاتمون ادامه داشت و فهمیدم بچه دار نمیشیم دکتر گفت فقط اسپرم اهدایی . شوهرم مشکل داشت . اخلاقش بهتر شد ‌. پول میداد ولی دعوا داشتیم .. پدرم برام وکیل گرفت خیلی طول کشید طلاق گرفتم شوهرم برگشت کفت فکر کردی کی میاد تورو بگیره دیگه هیشکی سراغ تو نمیاد .دوماه بعد طلاقم پسرعموی شوهرم ک پسر بود ازم خاستگاری کرد میخاستم از لج شوهر سابقم قبول کنم پدرم قسمم داد ک نکن. گفت اینهمه سختی کشیدی دیگه تمومش کن . خیلی برام خاستگار میومد خیلی ولی پدرم گفت ازدواج نکن ک خیالم راحت باشه بهم خونه و مغازه داد بنامم زد . 

الان این تاپیکو ایجاد کردم هدفم این بود بگم اعتمادبنفس داشتع باشید وقتی از ظاهرتون ایراد میگیرند شما صدبرابر بیشتر ایراد بگیرید 

شما خیلیاتون شاید جای دختر نداشته من باشید من سی خورده ای سالمع ..ولی من زود ازدواج کرده بودم اسگل بودم کسی هم نبود بهم بگه خودتو دوس داشته باش ... اگر شوهرم ایراد میگرفت تا هفته ها افسردگی میگرف تم شاید باور نکنید ولی من چپ دستم بخاطر همین نمیتونستم خوب چاقو دستم بگیرم هندوانه و طالبی قاچ کنم شوهرم میگفت چرا این کار ساده رو نمی تونی !!! منم اسگل بودم بلد نبودم جواب بدم خب من چپ دستم این چیز طبیعیه کار با قیچی و چاقو برام سخته 

غصه میخوردم کع چرا بلد نیستم 

بچه ها خاهرا شما مث من نباشید من خیلی ترسو و لال بودم . خیلی

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

منم چپ دستم🥲

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی جدا شدی از کسی که اعتماد به نفست رو ازت گرفته و باعث شده احساس بدی نسبت به خودت داشته باشی.

به نظرم شما خیلی با اراده و قوی هستی.سنی هم نداری.تازه زندگی از این به بعد قشنگ میشه.

فکر میکنی مردای ک خوشدون شکمشون گنده انگار وقت زایمانشون رسیده اصلاح خوب نمیکنن حمام خوب نمیرن هزارتا مشکل دندون دماغ ابرو دهن و پوست دارن چطوری زندگی‌میکنن با اعتماد ب نفسسسسسسس ززززززیاااااااد اگر بزاری روزی صدتا زن هم مگیرن با این اعتماد ب‌نفسشون