2777
2789
عنوان

آیا امکان بارداریم هست؟

19 بازدید | 14 پست

خانما سیزدهم ماه مهر شروع پریودم بود. پریودهای منظم دارم.دوماه پیش سونو پاپ اسمیر ازمایش خون و معاینه انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم. 

چهار بار رابطه "بدون جلوگیری" تا قبل از سیزدهم این ماه داشتم. ماه اول اقدامم هست. 

تا امروز که ۲۴ ابان هست پریود نشدم. هفته پیش دوبار بیبی چک زدم که هردوبار منفی بود‌ . به نظرتون امکان داره باردار باشم یا الکی فکر و خیال نکنم ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز تاخیر داشتی که تست زدی؟اوایل اقدام یکم پریودا بهم میریزه.عقب یا جلو میافته.ولی خب یبار دیگه ...

وقتی تست زدم تاخیر خاصی نداشتم. از سر کنجکاوی تست زدم. دلیش رو میدونی گلم که چرا اوایل اقدام پریود به هم‌میریزه ؟

وقتی تست زدم تاخیر خاصی نداشتم. از سر کنجکاوی تست زدم. دلیش رو میدونی گلم که چرا اوایل اقدام پریود ب ...

خب اگه اینطوره حتما تست بزن الان یا آزمایش خون بده.نه واقعیتش دلیل علمیشو نمیدونم.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

دوستای گلم دقیقا از روز موعد پریودم تا دو روز تیر کشیدنای تخمدان چپ رو داشتم. چیزی که هیچوقت نداشتم. و از دو روز بعدش یعنی چهاردهم پونزدهم ابان علایم پریود رو دارم تا همین الان که دارم تایپ میکنم هر لحظه حس میکنم داره پریودم میاد و اما نگاه میکنم و چیزی نیست . بیشتر نگران شدم که کیست تخمدان گرفته باشم . حالا منتظرم یه هفته دیگه بگذره و مجدد برم معاینه. 

خوب پس عقب انداختی  چرا نمیری تست بدی خیالت راحت شه چقدر خونسردی خوش بحالت    

آخه میگن معمولا سه ماه تا یک سال طول میکشه .. باورم نمیشه بخوام باردار باشم. کی مناسبه برای ازمایش خون؟ چقدر باید بگذره از تاخیر پریود ؟

آخه میگن معمولا سه ماه تا یک سال طول میکشه .. باورم نمیشه بخوام باردار باشم. کی مناسبه برای ازمایش خ ...

فردای تاخیر پریود بری ازمایش هم نشون میده

کی گفته یکسال بعد

ملت شی عروسی حامله میشن