2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سریال مسخره ای بود مثلا الناز و امیر علی عاشق هم بودن و یهو معلوم نیست اون عشق تو امیر علی چی ...

من  ندیدم تو زندان چیشد که امیر علی قید دختره رو زد و.. دقیق میگی اصلا ندیدم 

برای شفا من یه **حمد** میخونیدشایدمنم بخندم به امید*خدا*
واقعا سریال مسخره ای بود مثلا الناز و امیر علی عاشق هم بودن و یهو معلوم نیست اون عشق تو امیر علی چی ...

همون  اصلا انگار نه انگار که النارز یه زمان ..بیچاره الناز چقد براش گریه کرد 

من  ندیدم تو زندان چیشد که امیر علی قید دختره رو زد و.. دقیق میگی اصلا ندیدم

الناز رفت دیدن امیر علی

امیر علی هم گفت بهش تو پدرت راضی نیست و راضی هم نمیشه

الناز گفت تو نگران نباش من راضیش میکنم که هم اجازه بده پول دیه تورو بدم هم اجازه ازدواجمونو بده

امیر علی هم گفت نه پدرت راضی نیست و این رابطه ادامه نباید داشته باشه و از این حرفا

الناز کلی گریه کرد و این داستانا ولی امیر علی خیلی مسخره قیدشو زد😐

الناز رفت دیدن امیر علی امیر علی هم گفت بهش تو پدرت راضی نیست و راضی هم نمیشه الناز گفت تو نگران ن ...

همون الناز انگار یه خطایی کرده و فلان که همچین قیدش زد ،مسخرهههه واقعاااا مسخره پدر راصی نیست انگار قتل شده خ رو عشقش وایساد اما الان عین شیررررر پشت زنش مونده والا از اون عیرت یکم به الناز نداش ،من فک کردم لابد الناز بدبخت یه کاری کرده زندان بودنی دل این زده ،حتی دیشو میخواسته بده اخه اونزنه وابسته تو نبوده که رفتی باهاش مزدوج شدی بزرگ ترین طلم به الناز کردی الناز میتونس دیتو بده آزاد شی اما  اون  تو حق الناز واقعا ظلم کرد عوقققق