2821
2789

بچه ها من تو اوایله بارداری هستم و دوسه بار این خابو میبینم ک تو بیمارستان هستم پله هارو میرم بالا مامانمو خاهرم جلوتر از من رفتن من عقب موندم دیدم دوتا زن ایستاده بودن پیشه پله ها یه لحظه نگهم داش گف داری میری اینم روشن کن خیلی تاریک بود گفتم چیو یه کبریت روشن کرد گف این دارو رو بخور من نخوردم ی چاقو گزاش رو چونم و بزور میخاس بده تا چاقو‌رو گزاشت من دیگ از هوش رفتم ینی چی این؟؟ 🥺🥺نگرانم دو سه باری دیدم

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بخاطر تغییر هورمون در بارداری اینطور خواب ها زیاد دیده می شه بهش توجه نکن 

اخه دوسه بار دیدم این خابو علامتی چیزی نباشه؟؟😢

خدایا شکرتتتتت🥺😍😍😍

قست اولش رو میگم بهت.   فقط.     یعنی فرزندت باعث روشنی راه برای دیگران میشه.  یعنی ادمی میشه ک یا از لحاظ علمی یا هنری یا ورزشی و غیره.  الگو‌ میشه 

یه دختر ترشیده 😂😂😂😂😂.      ماساژ برای بانوان 
نه عزیزم خیالت راحت بهشم فکر نکن من تعبیر قرآنی دارم می خوای بهت بگم کی خواب دیدی؟ دیشب؟

میشه خواب منم تعبیر کنی

دلم شوهر خوب و نی نی میخاد؛یکبار جداشدم؛ تو رو خدا برام دعا کنید❤😘

من روایت شنیدم که همیشه خواب و به خیر و خوبی تعبیر کن خیر میشه 

فکرای الکی نکن خواب هر چی که باشه بگو ان شاءالله خیره خیر میشه

گفته بودم که تو را دوست ندارم دیگر ..                                     درد آنجا که عمیق است ، به حاشا برسد .. 💕
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز