2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و باز هم یه لشکر دنبال عکس 😂

منتظریم 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان

سایت خراب شده عکس آپلود نمیشه

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
منم‌عکس پسر قشنگمو بذارم؟ قربونش برم هنوز ۲۱ هفتست تو‌شکم‌مامانشه🥰🥰🥰 انقدر تکون میخوره و‌بالا پای ...

نی نی من دختره ۳۴ هفته شه ولی حرکتاش کمه میگن کلا دختر اروم حرکت میکنه پسر شیطونه هی میره اینور اونور

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
نی نی من دختره ۳۴ هفته شه ولی حرکتاش کمه میگن کلا دختر اروم حرکت میکنه پسر شیطونه هی میره اینور اونو ...

عزیزم خدا حفظش کنه دخترت رو😍😍دیشب کیک سیب پختم...یعنی بالانس پشتک‌میزد تو شکمم...امروز توی سونو یه باز پاهاش سمن راستم بود، ۱ ثانیه بعد قل میخورد کلا جاشو‌عوض میکرد😂😂 منم‌میرسیدم هفته ۲۸ به بالا، سرویکسم کوتاهه یکم, ، نگزانم کرده

عزیزم خدا حفظش کنه دخترت رو😍😍دیشب کیک سیب پختم...یعنی بالانس پشتک‌میزد تو شکمم...امروز توی سونو یه ...

ایشالا طوری نمیشه نهایت استراحت مطلق میدن که بچه تا هفته های اخر بمونه تو شکم

عزیزم خدا حفظش کنه دخترت رو😍😍دیشب کیک سیب پختم...یعنی بالانس پشتک‌میزد تو شکمم...امروز توی سونو یه ...

من دخترم انگار از این زاهدای تارک دنیاست😂غذا میخورم انگار نه انگار.خانم شبا بلند میشه چهارتا لگد میزنه اعلام حضور میکنه دوباره میره تا روز بعدش.

البته گاهی اوقات یه کم بعد ناهار تکون میخوره ولی صبحانه اصلا،ظاهرا دوست نداره به نشانه اعتراض تکون نمیخوره