2777
2789
عنوان

وای تورو خدا اگه کسی میدونه بگه

221 بازدید | 10 پست

پدر همسرم دو روز پیش فوت کردن، من این دو روز خیلی غصه خوردم و گریه میکردم

حالا الان یه ساعتی میشه مدام قلبم یهو میریزه، خیلی حس بدیه، یکهو بدنم ضعف میکنه وقتی قلبم میریزه 

ممکنه به خاطر ناراحتی و فشار این روزها باشه؟ چی کار کنم خوب شم؟ خیلی ترسیدم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرام‌بخش بخور و استراحت کن  بخاطر خستگی، استرس و ناراحتیه

یه دونه پروپرانول ۱۰ خوردم ، کافیه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

سلام عزیزم تسلیت میگم ی دوش بگیر بعد دوش آب سرد رو باز کن پاهات و روناتو بشور با آب سرد چند دیقه هم نگه داری کافیه فشارت برمیگرده بعد دیگه بخواب ب هیچ چیز فک نکن تکنیک ارتش آمریکا رو بکار ببر ک خوابت ببره

بنظر من آزادی هیچ ربطی ب لخت شدن نداره، تو وضعیت این روزامون من ب وضوح دارم پی میبرم که مردم چی میخوان. مردم فقط میخوان دیده بشن، شنیده بشن،میخوان مطرح بشن اما دیده شدن و مطرح شدن و شنیده شدنی ک مملو از زحمات خودشونه بر عکس اقازاده ها. اقا زاده هایی ک اختلاص کردن دزدی کردن و هیچ کس دم نزد. بنظرتون حق زیادیه؟ هه و کاربری قبلمم چون تحمل حرف حق نداشتن ترکوندن یا فک کنم زیادی عشق گزارش و تعلیق دارن عقده ایا
سلام عزیزم تسلیت میگم ی دوش بگیر بعد دوش آب سرد رو باز کن پاهات و روناتو بشور با آب سرد چند دیقه هم ...

ببین یه دفعه ای ضریانم میره بالا و قلبم میریزه 

وای خیلی میترسم

این آب سرد مفیده واسه این حالت؟

اره به چیزی فکر نکن صلوات بفرست خودتو اروم کن بخواب 

ممنون عزیزم 

ببین یه دفعه ای ضریانم میره بالا و قلبم میریزه  وای خیلی میترسم این آب سرد مفیده واسه این حال ...

کلا خیلی خوبه خیلی آرومت میکنه تو امتحان کن عزیزکم

بنظر من آزادی هیچ ربطی ب لخت شدن نداره، تو وضعیت این روزامون من ب وضوح دارم پی میبرم که مردم چی میخوان. مردم فقط میخوان دیده بشن، شنیده بشن،میخوان مطرح بشن اما دیده شدن و مطرح شدن و شنیده شدنی ک مملو از زحمات خودشونه بر عکس اقازاده ها. اقا زاده هایی ک اختلاص کردن دزدی کردن و هیچ کس دم نزد. بنظرتون حق زیادیه؟ هه و کاربری قبلمم چون تحمل حرف حق نداشتن ترکوندن یا فک کنم زیادی عشق گزارش و تعلیق دارن عقده ایا