2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آيت الكرسي

انگشتر شوهرم توی خونه گم شد من ۳ بار آیت الکرسی خوندم دوباره تموم خونه رو گشتیم پیدا نشد

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

انالله و انا الیه راجعون رو بخون 

محاله که چیز گمشده پیدا نشه مهم نیست چند بار بخونی فقط بخون 

یعنی فقط یه چیزی ازم گم‌بشه کافیه که من بخونم از محالاته اگه پیداش نکنم

عزیزم رهاش کن از فکرش بیا بیرون پیدا میشه.. قانون رها سازی .. من یه لنگ گوشواره مو یبار زنجیر گردنبندمم یبار گم کردم .. دقیقا روزی ک میگفتم بیخیال پیدا نمیشه و بازماندشو میبردم میفروختم گمشده پیدا میشد.. برای رسیدن ب هر خواسته ای توکل و بعدش رها سازی حرف اولو میزنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یک گوشه از روسری بگیرید سوره حمدتا تاعلیهم بخون،گره بزن بعدپیداشد بازکن کامل بخونید

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،