2777
2789

بچه ها من تا به حال جشن حنابندون نرفتم یعنی سمت ما فقط یه جشن عقد میگیرن یه عروسی ولی سمت همسرم همه میگیرن رسم دارن توی حنابندون دقیقا رسم و رسوم مراسم چیه چیکارا میکنن و کادویی چیزی باید رد و بدل بشه و اصلا میرزه براش هزینه کنی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما داشتیم چند سالیه جمع شده دیگ . عروسو ارایش کرده مث عروسک کوکی میزاشتن رو صندلی دورش میرقصیدن و حنا به دستاش میزدن عروسم برا بقیه سینی حنا رو میچرخوند و پول میزاشتن کف سینی براش 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

مردا چرا 😐😐😐

منم برام سواله چرا مردا؟

میگن تنها مراسمی هست که مردا دارن 

پدرم از ۸ شب میره دعوت کنن تا صبح فردا 

من تهران بزرگ شدم وقتی برگشتیم اینجا دیدم این رسم رو دو تا شاخ در آوردم 

از هرکی پرسیدم گفتن بله مال مرداس ! 

طرف ما سمت عروس میگیرن نمایش بازی میکنن میرقصن خوراک لوبیا با برنج میدن و تخمه 😅😅😅شمالم مازندرا ...

خونه میگیرن یا تالار بعد یعنی فقط فامیلا عروس هستن؟

خونه میگیرن یا تالار بعد یعنی فقط فامیلا عروس هستن؟

ما شمالی ها حیاط و خونه هامون بزرگه  اکثرا خونه 

ولی تالار هم میگیرن 

اخه تالار محدودیت ساعت داره 

تو خونه باشه تا صبح شادی هست 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

ما حنابندان داریم😍

یک شب قبل عروسی برگزار میکنن

برای عروس و داماد حنا میارن و دستشونا حنا میزارن

معمولا مهمونای خیلی نزدیک و درجه یک و دوها رو دعوت میکنن

و برای عروسی تعداد بیشتر هست 

لباس هم بستگی داره اگر محلی میپوشن محلی بپوش اگر ن ی چی ساده تر  

ارایش و مو هم ساده تر  منظورم از ساده تر اینه ک ساذه تر از عروسی باشه مثلا اگر قراره عروسی بری ارایشگاه  دیگه برای حنابندان نیازی نی 

هدیه هم فقط موقع رقص باید شاباش بدی و موقع حنا گذاشتن بهشون ی مبلغ ناچیزی بدی 

مثلا ما رسم داریم ک موقع حنا گذاشتن یکی از بزرگ ترا میاد میکروفن میگیره دست مثلا میگه داییا دوماد و خاله ها دوماد و.....  بعد هر کیا صدا زد میرن پول میدن 

بعد ک دیگه تموم شد حناشونا میزارن 

در کل ک باحاله و قشنگ  انشاالله ک خوش بگذره😍🤲🏻🤲🏻

میشه یذره با جزییات توضیح بدی

ببین روز خرید عروسی ما دو تا لباس مجلسی برای عروس میگیریم یک مخصوص شب حنابندون یکی پایتختی نزدیک ۱۵۰ الی۲۰۰تا میهمان داریم همون شبی که خانواده دختر حنابندون دارن خانواده پسره سر دامادی دارن عروس آرایشگاه میبرن تا ساعت ۱۱ شب بزن و برقص بعد شام میدن ساعت ۱۲الی یک شب سر دامادی پسره تموم میشه میرم در خانه ی داماد بزن و برقص دارن بهش میگن قوچ کسدی (گوسفند قربانی می‌کنند)تا تقریبا ۳صبح حنا خانه ی دختر میبرن حنا را می‌زارن فکر کنم۵صبح برمیگردیم خانه هامون خخخخخخخ یادم رفت مردم اون روز پول کادو میبرن