2777
2789

حالا اردیبهشت باشه سیسمونی نیمخرن.؟

😂💔

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز جنسیت شو نمیدونم چیه سونو ان تی نشون نداد

فردا انومالی دارم  ان شاالله ک نشون بده فندوقکم خودشو

هرچند اولیه و بعداز کلی سختی وسقط واینا

فرقی نداره واسم فقط سالم

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️

من

ولی تاریخ طبیعی هست

من سز میشم میشه اواخر اسفند

دخمل نازم....فندق مامان😍😍😙😙

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
من هنوز جنسیت شو نمیدونم چیه سونو ان تی نشون نداد فردا انومالی دارم  ان شاالله ک نشون بده فندو ...

ای جانم انشاءالله فردا خبر خوش بشنوی نی نی تو سالم بغل بگیری

بنظرتون برای فروردین سرزمین مخمل لازمه‌؟

وای نه اصلا

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
سرزمین مخمل چیه؟

سرهمی منظورشونه