2777
2789
طبیعیه همه بچه ها میچرخن

جدا همه بچه ها میچرخن دور خودشون؟؟ من خیلی ساله دور برمون بچه کوچیک نداشتیم رو حرکات بچم حساس شدم همش هم بخاطر اینترنت لعنتی

خدایا شکرت 😍
آره من کلا خیلی حساسم ، اصلا خودمو داغون کردم  الان کلمه های بیشتری یاد گرفته ها ولی باز نگران ...

برادر شوهرم که اصلا کلمه هم نمیگفت تا دو سالو نیم یه کلمه حرف زد بعدش یواش یواش حرف اومد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهرم که اصلا کلمه هم نمیگفت تا دو سالو نیم یه کلمه حرف زد بعدش یواش یواش حرف اومد

منم شنیدم بعضیا مخصوصا پسر دیر حرف میزنن . خدا کنه بچه منم زودتر حرف زدنش اوکی شه و نگرانی ها تموم شه . بچه شما حرف میزنه؟

خدایا شکرت 😍
شما تو اطرافیان دیدی؟؟ یا خودتون بچه دارید؟

سلام منم پسرم دور خودش می‌چرخه دو ساله هست نگرانم پسر شما خوب شد

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
واقعا؟؟ من اینقدر حرص میخورم آخه تو اینترنت .... بعدشم میترسم سرش بخوره جایی بیوفته ..

سلام خانوم عزیز.. شما بچتون خوب شد از بابت چرخیدن دور خودش یا همچنان میچرخه؟ دختر منم خیلی دور خودش میچرخه مخصوصا موقع رقص.. واقعا نصف جون شدم از ترسم.. نت همه چیو ربط میده ب اوتیسم خیلی خیلی خیلی میترسم