2777
2789
عنوان

تهرانیها و قم ها میاید کمک؟؟🤔🤔😲

| مشاهده متن کامل بحث + 2867 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفر تو ن تفریحی هست می خواهی جاهای تفریحی رو معرفی کنم تو تهران رستوران خوب زیاده

میخوایم انشاالله قم و جمکران بریم تهران یه چندساعتی بیایم خزید 

😔بهشت ارزانی آنان که نشسته روی سجاده هایشان دل میشکنند💜

تهران از قم که میای سمت جنوب شرق کافه رستوران پردیس تئاتر شهر خاوران غذاهاش خوبه و قیمتش مناسبه.رستوران پینار هم توی ده حقی کیفیتش خوبه.فستفود گاردینو و توی پیروزی کلا سمت شرق کیفیت و قیمت غذاهاشون خوبه سمت کن هم پر باغ رستوران و قیمت رستورانی.

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
میخوایم انشاالله قم و جمکران بریم تهران یه چندساعتی بیایم خزید 

اگه جمکران میرید نزدیک کوه خضر هست . اونجا توی محدوده کوه خضر کلی بلال فروش میبینید بزنید تو رگ 

خیلی بیسته

در ادامه کلی رستوران باحال که معرفی کردم بکام کیفیت و قیمت عالیه 

با سینی ۲۷۰ تومنیش که گفتم اگه یه پرس برنج اضافه هم بگیرید قشنگ ۴ نفر سیر میشید 

باورت میشه خجالت میکشم؟!!!!

وااای چرا؟ میخوای هزینه بدی زنگ بزن اصلا ببین دارن همچین چیزی شاید اصلا چیزی ندن.اگه ندادن باید پوشک شماره ۰بچه.پوشک بزرگ برای خودت.دودست لباس زیرو رو.کهنه برای اینکه پی پی کرد بشورید پاهاش و خشک کنیدش.شیرخشک و سرنگ.چون‌شیر ندارید بچه گرسنشه بهش شیرخشک میدید تا شیرت بیاد.البته بیمارستان میگه نده ولی من واقعا فازشون و نفهمیدم چیه.شیردوش که استفاده کنی شیرت زودتر بیاد.کمپوت گلابی.خرما.

اگه جمکران میرید نزدیک کوه خضر هست . اونجا توی محدوده کوه خضر کلی بلال فروش میبینید بزنید تو رگ  ...

ممنون از همگی خیلی لطف کردیر عزیزن

😔بهشت ارزانی آنان که نشسته روی سجاده هایشان دل میشکنند💜

اگر سمت بازار برید  کاخ گلستان و کلی امارت ها تاریخی هست  رستوران خوب هم تو بازار زیاد ه مثل مسلم  سمت نیاوران کاخ هم رستوران زیاده و قیمت هاشون هم خیلی شیکه تجریش و امامزاده صالح و موزه ها سعد اباد دکتر حسابی...  انجاهم رستوران و فست فودی زیاده بچه کوچک داشته باشید داراباد موزه حیات وحش، رویا پارک دکتر لند و هیومن پارک

راستی پارک های ابی تهران رو یادم رفت، سمت شاه عبدالعظیم  بخواهی بری کلی امامزاده دیگه هم اطرافش هست ولی اگر انجا خواستی غذا بخوری داخل حرم رستوران داره و غذاش باکیفیت هست تو کل تهران رستوران جوان، نایب، شرف الاسلام بازار، توفست فودی کا هایدا ساندویچ سرد  داره هفت اسمون هفت حوض، پدر خوب و.... کلی جاهای دیگه داره