2777
2789
عنوان

شما بودی کات میکردی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 42 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بااجازه ات اون پسر احمقه و بیشعور داره ازت سوء استفاده میکنه و اصلا دوستت نداره برای کات کردن هیچ وق ...

۴ ساله باهمیم :)) 

خیلی دوسش دارم چیکار کنم 

الان بهم گفت اگه نمیتونی بهت فشار میاد اصلا نیا !!!!

۴ ساله باهمیم :))  خیلی دوسش دارم چیکار کنم  الان بهم گفت اگه نمیتونی بهت فشار میاد اصلا ...

داره سوءاستفاده میکنه معلومه دوستت نداره بعد اینجوری حرف میزنه مقصر اول شمایی که بها دادی بدو بدو دنبالش هستی خب معلومه اینطور میکنه

این دوست داشتن شما واقعا فایده نداره الکی عمرتو هدرنده این میره یکی جاشو میگیره که برات دنیا رو رنگارنگ میکنه از تجربه میگم

الان چیکار کنم بگم بخاطر این کات ؟  چی بگم بهش

نگو بخاطر فلان چیز بگو نمیتونم باهات ادامه بدم باید این رابطه تموم شه 

حتماااا هم حرفاتو بشنوه به یه ورش هم نیست خودش داره میگه بهت فشار میاد نیا

الان چیکار کنم بگم بخاطر این کات ؟  چی بگم بهش

چیزی نمیخاد بگی 

کم کم رابزو کمرنگ کن بعدم تمام 

ی بار بگو پول مترو ندارم ی بار بگو پول غذا ندارم ی بار بگو حالم خوش نیس نمیام ی بار بابام نمیزاره بهونه زیاده

من در شرایط خفیفترش  بودم و مثل الان تو قدرت جدا شدنو نداشتم انقدر میدونستم بده که حتی پیشش گریم میگرفت ولی باز نمیتونستم رهاش کنم حتی با کم محلیاش حتی با سواستفاده هاش کم کم خودش دورتر دور شد و از یه جایی دیگه جوابمو نمیداد هیچوقت فکر نمیکردم فراموشش کنم هیچوقت فکر نمیکردم کسی رو به اندازه اون دوست داشته باشم ولی اون خودش توفیق اجباریو نصیبم کرد مثل ترک اعتیاد با زوور بود ولی بعد از گذشته ۶ ماه بی خبری و اومدن یه ادم جدید تو زندگیم کم کم برام کمرنگ شده و الان که فکر میکنم سه سال و خورده ای شده واقعا تصویر کمرنگی ازش دارم انگار هیچوقت نبوده اینقدر که خنثام الانم اومدم بگم این دیگه پرسیدن داره خودت نمیدونی باید تموم کنی که یادم افتاد راستی خودمم یه روزی تو این شرایط بودم و نمیتونستم خیلی خوشحالم که اون خودش کاری کرد تموم شه وگرنه شاید خودم هیچوقت به تموم کردنش فکر نمیکردم ولی الان یه فرشته دارم