2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چون بعضیا متوجه نشدن معنیش با جمله ی زن زندگی آزادی فرق داره  شعر های کاملا متفاوتی هم برا ...

نه من متوجه شدم آگاهی مهم هست بعد عمل 

شب چه حکایت قشنگیست ادم را وادار به فکر کردن به اونی میکنه که عزیزترینه:)
نه شما متوجه نشدین من چی گفتم  شناخت رو صرفا فرهنگ و‌اموزش اجتماعی فرض کردین  من منظورم ...

عزیزم محبت اهل بیت در خون جریان داره،، و سوای مطالعه و تحقیقات هست وگرنه به یک انسان شیعه ی بد ذات از صبح تا شب از علی ع بگو میگه بمن چه🤦‍♀️

غیر از اینه که خالقی که خودش ما رو خلق کرده بدونه چطور ما رو آفریده و بعد تو کتابش برای ما توضیح بده ...

بله درسته خب چرا باید خمس داد مثلا الان داخل دیوار کلی کار هست مثلا اینای که توان دارن به جای گدای برن کار یا این که خمس می‌دیم خب این حاج آقا ها برن کار کنن منظورم مرجع تقلید 

چجوری میشه واقعا پول زیادی مهم نباشه و گناه نکنیم مثلا نباید مو معلوم بشه یا کسی که خاستگار نداره نی ...

برای همه اینا هم توی قران راه کار دادن.حتی پیلمبر گفته وقتی دخترتون به سن ازدواج میرسه میتونید برای دختر خودتون خاستگار پیدا کنید و بگید فلانی بیا دختر منو بگیر.

وقتی که کم‌کم دین و اسلام و خدا و پیغمبر کمرنگ شده توی زندگی ها بایدم الان نتونیم از این ویژگی استفاده کنیم و برای خودمون بریم خاستگاری.

تک تک ایه های قران از روی عقل الهی نوشته شده.ینی خودت یکم اگه فکر کنی چارتا آیه بخونی میفهمی چیزایی که نوشته اصلا نوشته ی یک انسان نیست .ینی ممکن نیست پیامبر از خودش نوشته باشه و مشخصه که یه نیروی خیلی خیلی بزرگتر اینارو تو دل پیامبر نازل کرده.

شما هر چیزی برات شک و شبهه داره سرچ کنی یکی یکی برات همه معلوم میشه.

من انقد به خدا اعتقاد دارم که هیچ وقت هیچی نمیتونه ایمانمو کم کنه.وقتی ایمان داشته باشی کار اشتباهی هم کنی خودت میفهمی.

من مانتویی ام و محجبه نیستم البته بدحجابم نیستم نمازم نمیخونم.خودمم میدونم اشتباهه ولی به خدا ایمان دارم.

وقتی غیبت میکنم بعدش عذاب وجدان میگیرم وقتی دروغ میگم حالم بد میشه میترسم.

کلا هروقت گناهی میکنم دلم پر از دلشوره و ناراحتی میشه....

کم کم همین دلشوره ها و حال خرابیا میشه معده درد به جونم....

تمام انرژی منفی هایی که از گناه کردن ایحاد میشه باعث مریضی میشه.

همه ی اینا از لحاظ روانشناسی و پزشکی و همه جوره توی قران هم اومده.

مثلا قران میگه غیبت نکنید دروغ نگید فلان نکنید چون میدونه برا خودمون مضره.

حالا هرچی که دیدی برا روح و جسمت ضرر داره انجام نده و هرچی برا روح و جسمت خوبه انجام بده همون باعث میشه به خدا نزدیک بشی

بله درسته خب چرا باید خمس داد مثلا الان داخل دیوار کلی کار هست مثلا اینای که توان دارن به جای گدای ب ...

من در این موارد اطلاعی ندارم عزیزم

از کسی که متخصص این کار هست بپرسید

به طور مثال اگه حاج آقا اشتباه میکنه که نباید اشتباهش رو به پای دین گذاشت

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
برای همه اینا هم توی قران راه کار دادن.حتی پیلمبر گفته وقتی دخترتون به سن ازدواج میرسه میتونید برای ...

خب بله حقه

یعنی از بدو تولد طرف عاشقه اهله بیته؟؟

شیعه حتما،، ولی اروپایی باید مطلقا ذاتش پاک باشه و یا زمینه ی هدایت داشته باشه،، ۳۰ هزار شیعه ی نامه نویس مقابل امام حسین ع،، حر دشمن امام حسین ع اولین شهید کربلا،، 🌹

من در این موارد اطلاعی ندارم عزیزم از کسی که متخصص این کار هست بپرسید به طور مثال اگه حاج آقا اشتب ...

از کی بپرسم

شیعه حتما،، ولی اروپایی باید مطلقا ذاتش پاک باشه و یا زمینه ی هدایت داشته باشه،، ۳۰ هزار شیعه ی نامه ...

این حرفا چیه میزنید عزیزم 

علاقه به اهل بیت اگه عقلانی نباشه دوزار نمیارزه 

یعنی چی ذات پاک و ناپاک!!

ذات تمام انسانها پاکه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
این حرفا چیه میزنید عزیزم  علاقه به اهل بیت اگه عقلانی نباشه دوزار نمیارزه  یعنی چی ذات ...

بله منم موافقم با حرفت