2777
2789

امروز آمده میگم میخام جشن ده روزگی بگیرم واس پسرم میگه نگیر جاریتم گرفت اشتباه کرد زشته از مردم پول جمع کنیم

ولی خب ب پولش نیستا من خودم ت هر مراسم فامیلا همسرم پول گذاشتم ت پاکت بردم 

بعد چند دیقه میگه باشه بگیر خود دانی توام مثل جاریت

بعد بهش گفتم میگیرم غذام ناهار میدم و میوه

بعد بهش میگم میخام توی سه روزگی ختنه کنمش …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا نشستی لیست برنامه هاتو گذاشتی جلوش که اونم اظهار نظر کنه!!!!؟

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

اشتباهت اینجاس این اشتباه منم کارایی که میخای بکنی رو اصلا نگو که بخاد نظر بده و انتقاد کنه کار خودتو بکن پرسیدن یه جواب کوتاه و کامل بده تمام

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

حالا نمیدونم ی حرفی زدم شایدم بمونه بعد ده روزگیش ختنه کنم ولی بهش گفتم برگشته میگه ارههه تو‌غلط کردی بچمو ختنه کنی فقط دوسالش شد بعد من موندم‌قشنگ‌ چ کنم منم گفتم نمیشه ک مامان خوب بعدا بزرگ میشه عذابه

حالا بذار بچه به دنیا بیاد ببین سه روزگی زردی داره نداره خودت میتونی از جات پاشی ده روزگی حالت چجوریه بعد برنامه بچین و اعلام کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....