2777
2789
عنوان

عجیب ترین حرفی که شنیدید چی بوده؟

242 بازدید | 32 پست

سلام به همه ، من ی حرف شنیدم‌که بعد چند سال هنوز نتونستم هضم کنم ی خانومی یکی از اشنا ها میگفت من نمی تونم نماز بخونم گفتم چرا گفت بچه کوچیکم همیشه لباساش تره ( منظور از تر یعنی لباساش جیشی)😳😳یعنی این خانوم نمی تونه پوشکو به موقع عوض کنه، نمیدونم ، شما هم تعریف کنید

حضور ذهن ندارم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بچه تره

این نمیتونه عوض کنه لباسشو؟

بش بگو پوشک سایز بزرگتر بخره 

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

مهمون داشتیم بچه ش دو تا وسیله شکوند، بجای اینکه جلوی خرابکاریاش رو بگیره، میگفت: روش تربیتی من اینه ک بچه رو تنبیه نکنم، خونه خودمون هم همینه😒

اینگار قدرت تمایز نداشت متوجه بشه اومده مهمونی و خونه خودش نیست

من یکی از نزدیکام تو ماجرای بچه کوچیکو پوشک یه کارایی میکنه حالم بهم میخوره هر چیم بهش میگم  دعواش میکنم از سر دلسوزی چون خیلی بهش نزدیکم گوش نمیکنه فقط توجیه الکی  

یه دختر اصفهانی که عاشق شهرمم مخصوصا چهارباغ خواجو.  درخواست دوستی قبول نمیکنم.

یه خانمه موهای صورتمو بند انداخت بعد گفت زود موهای ابرو و صورتت و پاک کن وگرنه میره داخل گوشت صورتت و موی زاید در میاد  🤣🤣🤣منم ب روی خودم نیاوردم گفتم اهاا باشه ممنون