سلام به همه ، من ی حرف شنیدمکه بعد چند سال هنوز نتونستم هضم کنم ی خانومی یکی از اشنا ها میگفت من نمی تونم نماز بخونم گفتم چرا گفت بچه کوچیکم همیشه لباساش تره ( منظور از تر یعنی لباساش جیشی)😳😳یعنی این خانوم نمی تونه پوشکو به موقع عوض کنه، نمیدونم ، شما هم تعریف کنید
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ، میشه دختر باشه؟
اینکه فاضلاب میخرن برا طلا. عین فیلم حمال طلا. واقعیه تعجب کردم. برا اینکه گرد طلا میره تو بدن اونایی که کار میکنن باهاش و میسازن ، چاهشو میخرن که طلا دربیارن از توش 😐
من یکی از نزدیکام تو ماجرای بچه کوچیکو پوشک یه کارایی میکنه حالم بهم میخوره هر چیم بهش میگم دعواش میکنم از سر دلسوزی چون خیلی بهش نزدیکم گوش نمیکنه فقط توجیه الکی
یه دختر اصفهانی که عاشق شهرمم مخصوصا چهارباغ خواجو. درخواست دوستی قبول نمیکنم.
یه خانمه موهای صورتمو بند انداخت بعد گفت زود موهای ابرو و صورتت و پاک کن وگرنه میره داخل گوشت صورتت و موی زاید در میاد 🤣🤣🤣منم ب روی خودم نیاوردم گفتم اهاا باشه ممنون