2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم چیزیه؟؟؟ میترسم خب یعنی ترسم بی مورده؟ تمام تنم میلرزه فکم قفل شده

باه عزیزم ترست اینجور که توضیح دادی کاملت بی مورده، مگر اینکه موضوع خاص دیگه ای باشه که هر چیزی هم باشه بدون برای هر مشکلی راه حلی هست گلم.

خیلی راحت و مودبانه بدون اینکه دشمن تراشی کنی میتونی بگی هیچ تمایلی به ارتباط با شما ندارم و دیگه اصلا هیچ جوابی ندی.

چجور آدمیِه؟!

وزن اولیه ۶۳ وزن هدف ۵۹😍🙏🏻💪🏻 گروه مانکن های سبز💚💚💚
همچین گفتی ترسیدم فکر کردم خدای نکرده متاهلی

آخه محیط زندگی و اقواممون رل زدن خیلی کار وحشتناکیه و مجازاتش مرگه

نگو نه و اینا چون مورد قتل هم داشتن قبلنا 

خیلییی سال پیش

[QUOTE=259161948]با پرو ک سی عزیزم[/QUOTقبلا حذف کردم تلگرامو الان هرکاری میکنم نصب نمیشه

من به اندازه ی غم های دلمپیرشدم...ازتظاهربه جوان بودن خود سیرشدم....غم که از حدبگذرد دل حس پیری میکند...سن هرکس را جنس غمش اندازه گیری میکند
آخه محیط زندگی و اقواممون رل زدن خیلی کار وحشتناکیه و مجازاتش مرگه نگو نه و اینا چون مورد قتل هم دا ...

بله درک میکنم....اما نگران نباش

بلاک کردی تمومه.....جنس نر خودش خیلی ترسو ...جایی پاش گیر باشه غلطی نمیکنه