2777
2789
عنوان

انگیزه و اراده

53 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها کسی میتونه کمکم کنه من اصلا تو هیچی اراده ندارم نه تو درس نه تو زندگی نه تو لاغری 

کسی میدونه برای تقویت اراده و انگیزه باید چیکار کرده؟اگه کسی میدونه لطفا بگه

کتاب اثر مرکب بخون خيلي کتاب آموزنده ای هست ؛ مختصص هم چین آدم هاست ؛ از توی تلگرام فایلش ی صوتی ش رو دانلود کن

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
کتاب اثر مرکب بخون خيلي کتاب آموزنده ای هست ؛ مختصص هم چین آدم هاست ؛ از توی تلگرام فایلش ی صوتی ش ر ...

دارم کتابشو تا نصفه خوندم تا اونجایی که داره راجب پس انداز کردن میگه ولی راجب انگیزه و اینا چیزی ندیدم تا اونجا البته

من الان سه سال پشت کنکورم خیلی پزشکی دوس دارم ولی نمیخونم هردفعخ میخوام شروع کنم درس بخونم یکم که میگذره کلا خسته میشم مشکل بدی که دارم اینه که من خیلی آدم راحت طلبیم و اصلا دوس ندارم سختی بکشم 

نمیدونم واقعا باید چیکار کنم امسال قبول نشم باید برم یه رشته دیگه🥺😖😖😖

مثلا من الان پنج کیلو اضافه وزن دارم هنوز نتونستم کمش کتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم کتابشو تا نصفه خوندم تا اونجایی که داره راجب پس انداز کردن میگه ولی راجب انگیزه و اینا چیزی ندی ...

کسایی که مجبورن برای یه ازمونی مثل کنکور درس بخونن بعد یه مدتی بی انگیزه میشن فک میکنن فقط اونا دارن سختی میکشن حتی دیگه انگیزه ندارن برن سمت کتاباشون🥲

این حرفارو کسایی که یه مدت طولانی درس خوندن خوب درک میکنن☹️ 

حالا ما امدیم یه گروه زدیم توی تلگرام که ساعت مطالعه و گزارش روزانه و...هر شب بگیم کلا قرار جو انگیزشی داشته باشه😍  

گروه هم تازه زدیم چند نفری ک بشیم شروع میکنیم 

هدف از زدن این گروه فقط وفقط نگه داشتن انگیزه هامونه☺️

لینک گروه:https://t.me/+OS02tTBoTTw1M2I0

من این تاپیک رو دیشب زدم بنظرم امد میتونه کمکت کنه

از فردام کار گروه شروع میشه