2777
2789

دنبال یه خونه ۴۰ حتی با متراژ کمتر هستم .کدوم محلات هم امنیت خوبی دارن و هم قیمت اجاره یا رهن معقول .من با تهران آشنایی دارم تا حدودی ولی خوب تمام محلات و قیمت هارو نمیدونم .میشه هرکسی تو محله مرکز یا حالا اطراف باشه کمک کنه و بگه اجاره همین خونه هزینه اش چقدره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه قیمتی پیدا میشه بستگی به محلش داره تا چقد میخوای پول رهن و اجاره بدی؟

بله عزیزم .میدونم بخاطر همین تفاوت قیمت ها میگم چون تا چند میلیاردم خوب هست .من منظورم اینه که هرکسی تو اون محله که هست هم اسم محل بگه و هم قیمت رهن یا اجاره خونه ۴۰یا ۳۰ متری رو .مثلا محله پیروزی رهن ۳۰۰م تومنی و .....

۴۰ ۵۰ متری همه جا نیس بیشتر سمت شرق مث پیروزی نیرو هوایی تهرانپارس اینا یا سمت جنوب غرب مث استاد معین و جی و دامپزشکی دیدم اوناهم رهن کاملش از ۲۰۰ اینا شرو میشه به بالا سمت نواب هم هست

واسم دعا کنید🤲🙏
سلام عزیزم  حالت خوبه؟ هستی ؟ جریانت به کجا کشید چکار کردی؟

سلام گلم . شما خوبی .خداروشکر . هنوز درگیرم ولی خوب خداروشکر ۲تا پرونده ام منتظر اجراشم .۲تا دیگ مونده شما چ خبر به کجا رسیدید

سلام گلم . شما خوبی .خداروشکر . هنوز درگیرم ولی خوب خداروشکر ۲تا پرونده ام منتظر اجراشم .۲تا دیگ مون ...

همسرت نیومد برای صحبت ؟ 

چرا پرونده های اجرا گذاشتی شما که نتیجه داد؟ 

من هیچی همون نفقه و مهریه 

همسرت نیومد برای صحبت ؟  چرا پرونده های اجرا گذاشتی شما که نتیجه داد؟  من هیچی همون ن ...

نه عزیزم . اون یه عدد جونوره .زبون ادم نمیفهمه . اجرای احکام منظورمه  دیگه وقتی نتیجه میگیره میره اجرای احکام برای اجرا.نفقه داده تاحالا بهت !