2777
2789
عنوان

دوستان تهرانی لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نداده !پس وکیلت چی میگه

وکیلم که همش حرف از توافق میزنه و اونا هم واسطه فرستادن که رو مبلغی قبول کن توافق کن من قبول نکردم 

چی بگم نفقه هم نمی‌ده ..با حسابی دیگه فقط دوبار ۲۰۰ ریخت که یه وقت ترک انفاق شکایت نکنم همین

وکیلم که همش حرف از توافق میزنه و اونا هم واسطه فرستادن که رو مبلغی قبول کن توافق کن من قبول نکردم&n ...

عزیزم به وکیلت بگو اگر حکم قطعی شده وباید پرداخت کنه و نکرده یا کم پرداخت کنه بافیش همین ۲۰۰ تومنا 

.آیا میتونه طبق ماده۱۱۳۰ ق مدنی درخواست طلاق بده !چون این مبلغی که پرداخت میکنه یعنی همسرت تمکن مالی نداره و شما توی عسرحرج میفتی و وقتی خانم تو عسر وحرج باشه میتونه درخواست طلاق بده .البته عزیزم حتما کل شرایط چک کن از اینکه حکم قطعی شده یانه و الی اخر 

عزیزم به وکیلت بگو اگر حکم قطعی شده وباید پرداخت کنه و نکرده یا کم پرداخت کنه بافیش همین ۲۰۰ تومنا&n ...

اره حکم قطعی شده و من رفتم اجرای احکام که اجرا بشه و شعبه منم گفتن حکم جلب نمیدن ..

وکیلمم دنبال توافق من قبول نکردم وکیلم گذاشت رفت 

حالا موندم خودم تنها 

اره حکم قطعی شده و من رفتم اجرای احکام که اجرا بشه و شعبه منم گفتن حکم جلب نمیدن .. وکیلمم دنبال تو ...

چه وکیل بی وجدانی .خوب معلومه توافق چون ساده ترین براش .خودت برو دنبالش عزیزم . تو خود دادگاه وکیل هست مدام از اونا مشاوره بگیر . وکیل منم دوتا خانم هستن اگر خاستی بهم‌ بگو شمارشون بدم تماس بگیر مشاوره بگیر ازشون 

چه وکیل بی وجدانی .خوب معلومه توافق چون ساده ترین براش .خودت برو دنبالش عزیزم . تو خود دادگاه وکیل ه ...

سلام عزیزم من شوهرم فقط یه ماشین داشت ک بیشترش طلای خودم بود و ب نامم بود ک ب زور گرفتمش جدا از مهریه...(چون وسایلشو جمع کرد از خونه رفت ماشین رو هم برد ب صاحبخونه هم گفت بگو زنم جمع کنه بره منم با یه بچه شیرخوار)شکایت کردم‌ماشینو گرفتم فروختم خونه رهن گردم...اول رفتم اداره ثبت اقدام کردم یه کاغذ دادن بردم‌چندتا بانک برا توقیف اما نوشته بود مالی مازاد بر حقوق و یارانه قابل توقیفه...ک نداشت...بعد فرستادن دادگاه خانواده...تا حالا دوبار رفتیم اعسار زدم...بعد واسه شوهرم ابلاغیه اومده ک اگه مالی داری معرفی کن شاهد داری و...شوهرمم نوشته مالی ندارم جز حقوقم.. منم رفتم اجرا گذاشتم پسفردا هم جلسه سوم هست...چجوری میتونم ب جای سکه یک چهارم حقوقشو بگیرم؟؟؟

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد