2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچ علائمی ندارم فقط روز 21 پهلوی راستم درد میکرد و 20 و21 ترشح تخم مرغی داشتم . زیاد هم نفخ میکنم . امروز روز 23 هست . کلا من این ماه از این ترشح روزهای متفاوتی دیدم . تا دو روز بعد پری و روز 14و15و16 آخری هم 21 بود. تو دوره هم گاهی تخمدانام تیر میکشید اما الان خبری از هیچ دردی نیست . من که منتظر پری هستم و دارم فکر میکنم تو ماه رمضان چطور اقدام بریم هم ضعیف میشه بدن هم فرصت کمه شکما پر ...... اصلا یه وضعی.
بچه ها فکر کنم علائم بارداری برای هرکسی همون علائم پری اش باشه حالا اگر زودتر شروع شه یا شدید تر باشه میشه شک کرد من قبل پری درد ندارم البته به جز ماه پیش فقط تو خود پری کمر درد و گاهی دل درد. امیدوارم همه شما عزیزان الان مامان باشید و خبر نداشته باشید
خدا کنه مامان شم تبریک میگم بهت مامان شدنت رو شما هم ترشح بی رنگ کشدار(تخم مرغی)با رگه خونی داشتی؟ من روز 21 این مدلی دیدم نمیدونم بلاخره کی تخمک گذاری داشتم یا اصلا داشتم

برا منم دعا کنید خواهش میکنم منم خییلی منتظر نی نی هستم این ماه واقعا تلاش کردیم اما دعا کنید مامان بشم من ماه های قبل همه علائم بارداری رو داشتم اما نمیدونم چرا باردار نبودم 

😭😭😭😭😭

سلام خانم هامن یه چیزی روفهمیدم میخوام همه بدونن دوتاپسردارم رفتم پیش یه مامای خونگی ماینه ام کردنمیدونست میخوام حامله بشم وسه ساله نمیشم گفت توکارهای سنگین کردی گفتم بعضی وقتهاگفت تخمدانهات ازفشاربسته شدن اگ بخواهی نمیتونی حامله بشی باتعجب گفتم خب میخوام امانمیشه حالااین ماه منتظرم ببینم حامله میشم یانه یه جورهایی دهانه تخمدانهاموبازکردتوکل ب خداایناروگفتم چون دکترهااین چیزهارونمیدونن امیدوارم تونستم کمکتون بکنم