2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم روز ۲۱هستم منتظرم چن روز دیگه اگه خدا بخواد بی بی چک بزارم(این ماه خیلی ترشح داشتم نمیدونم علائم بارداری هس یا ن ولی ماه های قبل اینجوری نبودم)

امیدوارم همگی حامله باشن و خبر نداشته باشن  

منم روز ۲۱هستم منتظرم چن روز دیگه اگه خدا بخواد بی بی چک بزارم(این ماه خیلی ترشح داشتم نمیدونم علائم ...

سلام کی میخواین بی بی بزنین..منم مثل شمام

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
نمیدونم احتمالا ۷یا۸ شما کی میزنین؟

ماله من ۱۰روز بعدازاقدام دوروز ترشح شدیدگرفتم وخوب شد..من ۲۷اسفند بی بی میزنم

خدایا شکرت که مامان شدم..خدایا خودت صحیح وسالم نگهش دارتابیاد بغلم۲۴فروردین ۹۸
من سرگیجه و لرز دارم و به شدت خوایم میادو دردهای و گرفتگی های رحمی؟آیا نشانه باردداریه

منم گرفتگی رحمی و حالت تهوع دارم با سردردوگاهی سرگیجه در اقدامم هستم پنج روز دیگه ب پری مونده یعنی باردارم؟

پس پیشاپیش مبارکه الناز جون

سلام دوستان من کاربر جدید هستم من ۲هفته پیش اقدام به بارداری داشتم و از چندروز بعد سینه هام و زیر دلم درد میکرد و یه موقع ها تنگی نفس فردا موعدمه دیروز بی بی گذاشتم منفی بود به نظرتون باردارم؟