2777
2789
عنوان

مامان ها لطفا بیایید کمک

47 بازدید | 5 پست

من یه پسر نارس دارم الان ۱ ماهشه با وزن ۱۶۰۰ دنیا اومد الان ۲۱۰۰. ریفلاکس شدید داره. چند روزی بود بینیش کیپ بود . گلوش خس خس می کرد. دیروز ظهر سرفه هاش شروع شد البته سرفه کم. دیشب اومدم نگاش کردم که وسط صورتش کبود شده بود بقیه صورتش شده بود مثل گچ نفس نمی کشید . خودمون با فشار دادن قفسه سینه تنفس مصنوعی ‌ نفس هاشو برگردوندیم. سریع بردیمش بیمارستان الان تو nicuبستریه . شیر هم دکتر گفته فعلا نخوره. صبح دکتر تشخیص داده بود که سرما خورده . گفته ریه هاشم عفونت کرده. خیلی حالم بده . کسی بوده بچش تو این سن سرما بخوره . بخدا عذا گرفتم از دیروز تا الان

الهی کوچولوت زود خوب شه عزیزم🥺❤

🖤بنام خداوند رنگین کمان🌈                                                      ❤مرا خیال تو💕 بی خیال عالم کرد ...❤                                                ....هرجای دنیایی دلم🛫اونجاست ....

الهی عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله‌ کوچولوت خیلی زود خوب بشه😭میترسم غلط راهنمایی کنم به خاطر همین نمیتونم چیزی بگم ولی برا سلامتی کوچولوت صلوات میفرستم😔♥️

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.