مامان_هشتادی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2561 عنوان چجوری شیردهی رو قطع کنم؟ 159 بازدید | 6 پست باردارمپسرم نه ماهشه🥺چند روز بود یه سینه ام زیاد شیر نداشت کلاالان دو روزه فهمیدم باردارماون یکی رو کلا ندادم دیگهالان از یکی میدم و شیرخشکشیرخودمو بعضی وقتا کم میخوره، یعنی بد مزه شده؟ چجوری کلا قطع کنم🥺🥺🥺بمیرم الهی اگه دلش بخواد چی کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍 1401/08/23 | 16:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلال عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 19743 ای جانم طفلی قط کن دیگکم کم قط کن تا بچت زده نشه گلم محمدم زیر خاکی ومن بیقرار توام پسر گلم فدات شم
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 70014 من از هفت ماهگی تقریبا هفتاد درصد شیر شبشو قطع کردم از ده ماهگی صددرصد قطع کردم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
فرزندان_عزیزم عضویت: 1400/12/15 تعداد پست: 612 تا موقعی که میخوره بهش بده، منم بچم شش ماهه بود بار دار شدم تاسه ماه بعدش که نه ماهه بود خورد وبعدا دیگه خودش خود بخود نخورد، دکتر بهم گفت تا موقعی که میخوره بذار بخوره اشکال نداره
مامان_هشتادی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2561 تا موقعی که میخوره بهش بده، منم بچم شش ماهه بود بار دار شدم تاسه ماه بعدش که نه ماهه بود خورد وبعدا ... اخه ریزه میزه استمیگم شیرخشک بدم شاید تپل شهدوتا رو بدم نمیدونم شیرخشک چقد کافیشت کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍
kodaaaaaa3333 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 10477 میگم من ۳۷هفته هستم اصلا سینه هام بزرگ سفت نشده درد نمیکنه ینی بعد زایمان شیر ندارع؟؟؟ ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
مامان_هشتادی مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 2561 میگم من ۳۷هفته هستم اصلا سینه هام بزرگ سفت نشده درد نمیکنه ینی بعد زایمان شیر ندارع؟؟؟ برا منم سایزش زیاد تغییر نکرددردم اصلا نداشتمفقط گاهی حالت آب ازشون میومدشیرمم خوب بود بعد تولد پسرم کاربر سال ۹۸ /متولد ۸٠/پسر کوچولوی نازم عشقمه😍/ یه دخمل تو راهی ام داریم😍