2777
2789
عنوان

چند سالتونه و چنتا خاستگار داشتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 72 پست
۲۴ سالمه  ولی تا چن ماه پیش ی خواهر بزرگتر داشتم ک رسمون جوریه ک تا بزرگتر نره کوچیکتره نباید ...

بنظرم رسم بدیه اخه ممکنه مورد خوب بیاد واسه کوچیکتره و بزرگتره مجرد باشه مورد بپره 🤦‍♀️😐😂

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

با این اوصاف دیگه همون 3 نفر اخرین خاستگارات بودن😨

۴ تا از ۱۴ سالگیم به بعد بود هر ۴ تا هم فامیل بودن اما مادرم با هیچ کدومشون موافقت نکرد این ۲ تا هم ۳ ماه پیش بود 

یکی هم پارسال بود اونم فامیل بود مادرم نگذاشت و خودمم خوشم نمیومد که دوماه بعدش نامزد کرد با یکی دیگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم رسم بدیه اخه ممکنه مورد خوب بیاد واسه کوچیکتره و بزرگتره مجرد باشه مورد بپره 🤦‍♀️😐😂

من الانم خواهرم عقده 

برای من خواستگارم ک اومد مامانم میگه باهم شوهرتون نمیدم 

چشممون میزنن 

کلا ۲ سال اختلاف سنی داریم

این کاربر در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۲۹ قلبش مرد 💔
۲۲ هیچی

ایشالله یکی میاد ب اندازه هزارتا بی ارزه😂😁

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

من الانم خواهرم عقده  برای من خواستگارم ک اومد مامانم میگه باهم شوهرتون نمیدم  چشممون می ...

اووو دوسال چه دیگه چیزی نیست انگاری همسنید

ببخشید اینو میپرسم ولی روند دوستیتون چجوری بود که به ازدواج ختم شد چون پسرای اطراف من همشون بد ازد ...

نه عزیزم راحت باشید♥️

ما ۶ سال دوست بودیم و رابطه ای نداشتیم که فقط وقتمون بگذره و الکی برای خودش پیش بره 

از اول هم حرف ازدواح کلا نبود 

زمانی که دیدیم هر دو اماده هستیم حرفش رو پیش کشیدیم 

از پسرایی که اطرافتون هست،اطراف منم هست 

زمانی که مسئولیت ازدواح رو بپذیرند و به طرف مقابلشون اعتماد داشته باشن اونا هم دوست دارن رابطه رو همیشگی کنن 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟
تا سن ۱۷ سالگی دوتا اولی یه نفر بود اومد ما پسند نکردیم دومی هم شد شوهرم    

یعنی چی دوتا اولی یکی بودن😐