2777
2789
عنوان

بارداری و ورزش

298 بازدید | 25 پست

سلام ❤

خانما دیسک کمر دارم و قصد بارداری 

یه ماهه شروع ب ورزش پیلاتس کردم ،(هرچند قبلنام ورزش میکردم بخاطر دیسکم ی مدت نتونستم برم ) حالام بخاطر کمرم و اینکه سنگین و سخت نیست  و حرکاتشم ک همه کششی و کنترول شده اس   میرم پیلاتس 

سوالم اینه که میتونم ورزش رو ادامه بدم ؟؟؟؟؟

ینی اوایل بارداری ورزش ضرر نداره؟ 

الهی مرا آن ده که آن به...

در طول دوران بارداری (کل دوران بارداری) میتونید هر ورزشی که قبلا می رفتید رو ادامه بدید

پیلاتس که خیلی هم سیف هست دیگه .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگي به موع بارداري داره اگه مشكل خاصي نباشه نه مفيدم هست

ینی چی نوع بارداری!

تازه میخوام اقدام‌کنم 

در عین حال ورزشم ادامه بدم 

بخاطر دیسکم نمیخوام زیادی شکمم بیاد جلو و یا وزنم بالا بره 

یکم راجب پیلاتس توضیح میدی با مربی پیش میری؟برا لاغری میری و اندامو هم فرم میده؟

این و بگم ک عالیه پیلاتس بهترینه 

اگه میخوای بدن سالمی داشته باشی و مشکلی از نظر فیزیکی و جسمانی در حین ورزش کردن برات پیش نیاد و بدنت سرحال باشه و تعادل و انعطاف خوبی داشته باشی . پیلاتس بهترینه 

انتظار یهو کم کردن وزن نباید داشته باشی ولی خیلی خوب سایز رو کم‌میکنه . و اینکه سیستم بدنیت خیلی بهتر میشه و صاف و تمیز و اصوای راه میری و کاراتو انجام میدی .قشنگ رو عضلات و ماهیچه کار میکنه 

برا ذهنم خیلی خوبه 

خلاصه عالیه ورزش سالمیه 

یکم راجب پیلاتس توضیح میدی با مربی پیش میری؟برا لاغری میری و اندامو هم فرم میده؟

پیلاتس ورزش گروهیه البته بخوای خصوصیم میتونی بری   فرقی نداره چونکه حرکات باید دقت داشته باشی و آروم انجام میدی  با مربی پیش میرم  

صددرصد اندام رو فرم میده 

سه ماهه اول برای کسی که از قبل ورزش میکرده و پزشک براش منعی نزاشته ورزش مانعی نداره

فقط فشار به شکم نیاد و بپر بپر هم نداشته باشه و میزان فشار ورزش از قبل بارداری کمتر بشه 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
سه ماهه اول وسه ماهه دوم وسه ماه سوم هر کدام ورزش مخصوص به خود را دارد که خدایی نکرده باعث اسیب به ج ...

خب این رو باید از کی بپرسم و پیش کی برم ؟؟؟

ینی چی نوع بارداری! تازه میخوام اقدام‌کنم  در عین حال ورزشم ادامه بدم  بخاطر دیسکم نمیخ ...

يعنى توى اقدام كه اصلا مشكلى نيست مفيدم هست،

بعدا هم باردار بشين اگر از نوع پرخطر نباشه همون ورزشي كه قبلش انجام ميدادين رو ميتونين ادامه بدين

خب این رو باید از کی بپرسم و پیش کی برم ؟؟؟

اگه منع پزشکی نداشته باشید باید برید پیلاتس بارداری

خیلی از مربی ها دوره دیده هستند در این زمینه 

خیلی از  مراکز مامایی هم کلاسها ورزشی مخصوص باردارها دارن

کاربر خیلی قدیمی هستم ...