2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من نداره

با بدبختی

همش باید بارکشی کنه تا خونه،بابامم هیچ کمکی بهش نمی کنه.تو رو خدا با مرد بی پول و مزخرف ازدواج نکنین که زندگیتون بشه حمالی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

فقط میدونم هر کی از اول نداشته با شرایط عادت میکنه ولی اونی که داشته بعد بفروشه اصلا فکر میکنه هیچ کاری بدون‌اشین نمیشه کرد سخت میشه خیلی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

خرید خونه منظورته

صد متر اونورتر صبحا دوتا وانت میوه و سیب زمینی پیاز نگه میدارن از اونا میخرم

بقیه وسایلم از سوپری

البته ماشینم داریم ولی کلا از محل خرید میکنم

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم

کم کم میخرم که راحت بتونم بیارم ...

اگرم مجبور باشم زیاد خرید کنم پیاده میرم بعد دم فروشگاه اسنپ میزنم ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻