2777
2789
عنوان

موهای خوشکل

48 بازدید | 18 پست

سلام دختراااا 

من پوست سرم خشک هستش و موهام تقریبا کم پشته و زودحالت میگیره

میخوام موهامو خوشکل کنم 🥲🥲 باید کراتین انجام بدم یا احیا ؟ چجوریاس بچه ها کسی میدونه ؟ و اینکه نمیخوام عوارض داشته باشه و موهام بریزه همینجوریش مستعد ریزش هستم . مررسی دخملا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما وقتی موهات کمه کراتین کنی چون صاف میشه کمتر دیده میشه من خودم بااینک موهام پره میترسم کراتین کنم که موهام کم دیده نشه فقط دوس دارم وزشو بگیرم که اونم نمدونم چجوری البته ماسک مو و اینام میزنم ولی بازم یکم وز داره

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊

به موهات برس این کارایی که میگم انجام بده اول امپول بیوتین و بپانتین هرهفته به مدت هفت هفته بزن قرص هیروت بخر بخور ماسک موی خوب بزن با توجه به جنس موهات روغن تراپی کن اگه نمیخوای رنگ کنی حنای بی رنگم تقویت میکنه بعد اگ این کارارو کردی و ج نداد ی دکتر غدد برو ازمایش بده شاید مشکل هورمون دادی یا ارثی هست پزشک تشخیص بده

دریا .... چه اسم قشنگی 🌊