2777
2789
عنوان

بچه ۱۴ ماهم مریض شدع😭😭

67 بازدید | 14 پست

سلام مامانا من پسرم ۱۴ ماهشه دیشب سالم خوابید نصف شب دیدم تب داره با اسهال صبح پاشدم بردمش دکتر دوتا امپول براش دوتا هم شربت داد حالا دوتا امپول جنتامایسین مونده فردا بزنم براش نمیدونم بزنم یانه نظرتون چیه خوبه این آمپول؟؟؟

واقعا نميفهممتون

دكتر دارو داده اومدي از ني ني سايتيا ميپرسي كه بچت امپولا رو بزنه يا نه؟؟؟يعني نظر ني ني سايت انقدر مهم تر از تشخيص دكتره؟

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم ‌پنج سالشه تا حالا یه بارم آمپول نزده فوقش شربت آموکسی کلاو‌ بوده گناه داره بچه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

واقعا نميفهممتون دكتر دارو داده اومدي از ني ني سايتيا ميپرسي كه بچت امپولا رو بزنه يا نه؟؟؟يعني نظر ...

واقعا حق گفتی.دکتر از ما کمتر می دونه؟

مخالف سنگین جمله (عقیده هر کسی محترمه) نظر هر کس تا وقتی محترمه که به جامعه و دیگران اسیب نزنه
دخترم ‌پنج سالشه تا حالا یه بارم آمپول نزده فوقش شربت آموکسی کلاو‌ بوده گناه داره بچه

دختر من ۱۰ سالشه منم دلم نیومده تا حالا امپول بزنیم فقط یک بار استفراغ شدید گرفت مجبور شدیم یه امپول کوچولو بزنیم 😥 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
واقعا نميفهممتون دكتر دارو داده اومدي از ني ني سايتيا ميپرسي كه بچت امپولا رو بزنه يا نه؟؟؟يعني نظر ...

بله عزیزم گاهی تجربه خیلی بیشتر جواب میده همه دکترا که علامه دهر نیستن من خودم کم کاری تیر‌‌‌ویید داشتم قبل بارداری رفتم متخصص داخلی گفت روزی دوتا قرص اضافه بخور تا موقع بارداریت دوباره آزمایش بده بیا منم باردار نشدم رفتم دکتر زنان برام آزمایش نوشت توش تیرموید هم بود گفت تو  پرکاری داری گفتم نه کم کاری دارم گفت برو یه دکتر من بهت میگم تا تنظیم بشی رفتم و تا هفته سی و پنج بارداری قرصم رو اضافه نکرد ببین دیگه اون دکتر چقدر بی سواد بود مثلا متخصص هم بود

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

بله عزیزم گاهی تجربه خیلی بیشتر جواب میده همه دکترا که علامه دهر نیستن من خودم کم کاری تیر‌‌‌ویید دا ...

حرفتون واقعا درسته من خودم گاهی شده یه چیزی که میدونم به یه مامان دیگه گفتمدخیلی به دردش خورده