2777
2789

بچها من این ماه شبهای تخمگذاریم جلوگیری نکردم ،روز دوازه دوتا فولی ۱۶ و ۱۹ داشتم ولی آمپول نزدم ،از بعد از اون هر روز علائم پریودی و دلدرد و تیر کشیدن تخمدان هامو داشتم ،الانم یک روز مونده به پریودم علائمش خیلی زیاد شده و هر دیقه احساس میکنم میخوام پریود بشم ،

بنظرتون ممکنه باردار بشم یا نه علائم پریوده داره میاد؟؟؟؟

ممکنه باردار باشی اما صبر کن از موعدت بگذره بعد بی بی چک بزار اگر مثبت شد بعد برو آزمایش

خدا خیرت بده انشالا...همینجور بشه ،چند بار گذاشتم چند روز پیش منفی بود خیلی ناامیدم کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل همین تاپیک سوالمو نوشتم میشه راهنماییم کنید

نمیدونم راستش تجربه شو ندارم  من همیشه ترس حاملیگی داشتم آخرم ناخواسته باردار شدم 

واسه همین از علائمش هیچی یادم نیست 

اما خب منتظر بمون دیگه اگر هم سختته برو آزمایش خون بده

ببسن حتی بیبی چک هم یه هفته از موعدت بگذره نشون میده باید صبر کنی واروم باشی. استرس باعث میشه ...

مرسی عزیزم ،دست خودم نیست هرچی به تاریخ پریودم نزدیکتر میشم استرسم براش بیشتر میشه،بنظرتون با این همه علائم پریوری که دارم ممکنه باردار باشم؟؟؟همش حس میکنم الانه که پریود شم

خدا خیرت بده انشالا...همینجور بشه ،چند بار گذاشتم چند روز پیش منفی بود خیلی ناامیدم کرد

عجله نکن

باعث میشه استرس بگیری

آرامش خودت را حفظ کن و با صبوری پیش برو

خواهر گلم ان شاالله که باردار باشی

پروسه بارداری پر از فکر و دغدغه هست دیگه از شروعش خودت را اذیت نکن

آرامش آرامش آرامش

برای من هم دعا کن ❤

الحمدالله رب العالمین🤲 القدس لنا✌️
مرسی عزیزم ،دست خودم نیست هرچی به تاریخ پریودم نزدیکتر میشم استرسم براش بیشتر میشه،بنظرتون با این هم ...

اخه نمیدونم ابجی گلم . هرچی خیره برات پیش بیاد انشاالله فقط اروم باش میفهمم  درکت میکنم ولی اگه استرست زیاد باشه دیر پریود میشی‌