2777
2789
عنوان

ببینید ارزش قرار گذاشتن رو داره؟

81 بازدید | 3 پست

اولش بگم من بشدددددت سختگیرم و با هرکس قرار نمیذارم تو این بیست و دوسال عمرم کلا با ی نفر حاضر شدم قرار بذارم و سه سال موندیم باهم بعدش انقدر مشکلات زیاد بود الان یساله جداییم، تازه گیا ی پسری خواسته که باهم اشنا بشیم، ی تعریف کلی ازش میدم بعنوان ی دختر سختگیر(فرض کنید همه چیمم اوکی مالی ظاهر و خانواده و تحصیلات)، شما بودید بهش فرصت ی قرار رو میدادید یا وقتتون رو هدر نمیدادید؟

قیافه تقریبا خوشگل

قد۱۷۶     منم۱۶۳(اما من با اینحال بلند تر دوستدارم مثلا هشتاد)

وزنش هم نزدیک هفتاده اما من هیکلی دوستدارم

تیپش خوبه، کلاسش خوبه، وضع مالیشو هنوز نمیدونم دقیقا اما بنظر میرسه خوب باشه دفتربازرگانی داره

اون تهرانه من شمال اما خانوادش و اصالت خودش همون شهر منه

صداشم خیلی شبیه شادمهره اهنگ میخونه وقتی معرکس

وقت نداره که واسم تایم بزاره و اهل چت ابدا نیست فقط زنگ میزنه ولی من چت کردن دوستدارم

چت هم که میکنیم یا دیر جواب میده یا میره از صفحه بیرون ولی تماس که میگیره تا هرچقدر بگی حاضره حرف بزنه تا من خسته میشم میگم بسه(فازشو نفهمیدم)

دوتا خواهر متاهل و ی برادر در شرف ازدواج داره پدرش سالهاس فوت شده خودش متولد۷۱ من ۷۹

با ادبه ولی بنظرم تقریبا گذشته شلوغی داشته یعنی بااین سن حداقل هفت نفری بودن تو گذشتش لابد و میرسیم به قسمتی که بد زد تو ذوقم، دیشب گفت تفریحی سیگار مصرف میکنه. من از مردای سیگاری خیلی فراری ام که هیچ خانوادم بدتر از من

فعلا در همین حد ازش اطلاعات دارم بگید ببینم جای من بودید چیکار میکردید؟

اینم بگم تحصیلات و خانواده و قیافه من از اون سر تره اما راجع به وضع مالیش اطلاع دقیقی ندارم ببینم کی سره اما وضع منم خوبه

اگ همش درگیر مقایسه باشی حتی اگه طرف خوب باشه هم یه ایراد درش پیدا میکنی ببین اگه ازش خوشت اومده و شخصیتش ارزش این رو داره ک خودتو براش بزاری باهاش اوکی شو

تا زمانی که تو اسمان خدایی هست که مراقب من باشه هیچکس رو زمین نیست که بتونه منو بشکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.