2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاره...خیلی چرته ..چندشم میش از یاداوریش...این همه آدم دور و برم بود دست گذاشتم رو چ تحفه ای..

دقیقاااا همیشه اونیو میخایم ک مارو ادم حسابم نمیکنه ولی بقیه ک مارو میخان به چشممون نمیاد

همین دیروز تموم شد خیلی راحت منو کنار گذاشت سر یه اشتباه،میگفت حس خوبی از رابطه نمی گیرم! و رفت...

من یه پیامو با یه منظور دیگ گفتم سریع گفت طلبگاری 😐اصن ربطی نداش یهو شروع کرد ک اره ما بهم نمیایم تو اینجوری اونجوری😐من رابطه نمیخام فلان 

دقیقاااا همیشه اونیو میخایم ک مارو ادم حسابم نمیکنه ولی بقیه ک مارو میخان به چشممون نمیاد

باورت نمیشه ک بعد ده سال رفت و امد نمیدونس چن سالمه...اونوقت من تاریخ تولدش رمز عابربانکم بود... خیلی عصبی شدم بخاطرش ولی الان ازش متنفرم، بی لیاقت نفهم

من یه پیامو با یه منظور دیگ گفتم سریع گفت طلبگاری 😐اصن ربطی نداش یهو شروع کرد ک اره ما بهم نمیایم ت ...

آدمایی که اینو میگن خیلی وقته رفتن عزیز من...این بهونه اش بوده...ولش کن،سخته ولی ولش کن.من الان کمی،راه برگشت دارم ولی نمیرم چون برگشت بیشتر کوچیکم میکنه...تو هم کوچیک میشی اگه پافشاری کنی...

آدمایی که اینو میگن خیلی وقته رفتن عزیز من...این بهونه اش بوده...ولش کن،سخته ولی ولش کن.من الان کمی، ...

اره خودمو خیلی کوچیک کردم واسه کسی توضیح دادم ک اصلا قصد فهمیدن نداشت از یچیز حرصم میاد ۴ ساعت اشغاله داره مکالمه میکنه میگم کی بود میگ دوستم😂بعد نیگ من حوصله رابطه ندارم رابطه نباشه ولی بعدا میام خواستگاریت 😂خندم میگیره از حرفای مزخرف و دروغش

اره خودمو خیلی کوچیک کردم واسه کسی توضیح دادم ک اصلا قصد فهمیدن نداشت از یچیز حرصم میاد ۴ ساعت اشغال ...

چند سالتونه؟

بیخیالش بابا،به فکر و خیال بعدش نمیرزه...هی با کی بود و چی گفت...دروغم که بیشتر نابود میکنه آدمو...این نشد بعدی...

چند سالتونه؟ بیخیالش بابا،به فکر و خیال بعدش نمیرزه...هی با کی بود و چی گفت...دروغم که بیشتر نابود ...

من ۲۱ اون ۲۳

میدونی میخاد عشق و حالاشو با بقیه بکنه بعد بیاد سراغ من به من میگ تو خیلی گیر میدی 😐ینی فقط منم ک یکی ۴ ساعت درحال مکالمس هر روز حساس میشم ینی مشکل منه😂واقعا یجوری حرف میزنه انگار من مشکل دارم 

من ۲۱ اون ۲۳ میدونی میخاد عشق و حالاشو با بقیه بکنه بعد بیاد سراغ من به من میگ تو خیلی گیر میدی 😐ی ...

چیزی که زیاده پسر

این تحفه نشد بعدی...با یکی باش که همه ی کاراش رو باشه

هر چند همشون بالاخره یه جا می لنگن.