شوهرم یه مدته خیلی غر میزنه و ایراد وبهونه میگیره،
ما هردو همکاریم، اون بسیار اروم و با منطق هست ولی من اصلا اروم نیستم وقتی هم عصبانی میشم اصلا منطق ندارم
چند وقت پیش سرکار شوهرم بحثی با یکی دیگه از همکارا براش پیش اومد که من احساس کردم چون خیلی ارومه اون اقا داره به همسرم زور میگه، من خودمو دخالت دادم و وایسادم داد و بیداد و جر و بحث کردن ،همسرم که البته حق باهاش بود گفت نباید اینکار میکردی و ...،از اون به بعدش هم شروع کرد ایراد گرفتن و غر زدن، یا هرکاری که انجام میدم میاد ایراد میزاره روش که منو اذیت کنه، منم هربار هی نازشو میکشم و هی دلجویی میکنم
ولی دیشب گفتم بزار کم محل کنم، شیفتم که تموم شد رفتم ازش خداحافظی کردم گفتم من میرم خونه(همیشه صبر میکردم تا کار اونم تموم شه باهم بریم) بعد پیام داد که من میرم خونه مامانم لوله دسشوییشون خرابه درست کنم، منم گفتم اکی،خلاصه که شب نیومد خونه منم اصلا نپرسیدم کجایی کجا نیستی،گوشیم سایلنت کردم خابیدم، صبح بیدار شدم دیدم ۴بار زنگ زده یه طومار هم مسیج فرستاده که چرا نگرانم نشدی چرا نپرسیدی رسیدم یا نه چرا نگفتی بیام خونه و....🤪حالا امروزم برم به کم محلی کردن ادامه بدم تا دیگه از من اینقدر ایراد و بهونه نگیره