تو کوچمون مدرسس شیفت صبح راهنمایی بعد ظهر ابتدایی،،به خدا ابتدایی مدیر حرف میزنه خیلی آروم زودم تموم میکنه ،،این شیفت صبح آدم و دیوونه میکنه با میکروفن جیغغغ میزنه یعنی واقعاً داد میزنع ها ،،،هفت ونیم صبح به جون بچم بزرگش نمیکنم بیشتر از ده بار میگه از جلو نظام،،،دیروز رفتم گفتم خانم شما میکروفن داری نیاز نیست جیغ بزنی سرمون و بردی گفت نظام نمیگیرن گفتم خب شما صدبار میگی سرباز که نیستن بزار برن تو یکم فکر ما باش اینا دیگه کوچیک نیستن هی میگی از جلو نظام اونم هفت صبح،،،گفت مشکل داری برو آموزش پرورش،،،حالا من برم کاری واسم میکنن؟همسایع ها گفتن صداش و ضبط کنیم ببینم کارشون درسته صدبار جیغ بزنه واگذار کنه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
«وقتی بچه هستی، مدام از تو میپرسند: «حالا فرض کنیم همهی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ میشی ماجرا فرق میکنه. آدمها بهت میگن: آهای. همه دارن میپرن تو چاه. تو چرا نمیپری؟!
ورزش میکنن سرود میخونن قرآن میخونن،،هی میگه صلوات و بلند بفرس باز جیغ میزنع مگه نمیگم بلند،،،اول صبح بوفه باز میکنن باز صدبار جیغ میزنع از بوفه بیاین کنار زنگ خورده خب مرض داری هفت صبح بوفه باز میکنی اخه
نمیدونم کدوم شهره ولی اینجا همبن الانم صبحاش خیلی سرده
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️