2777
2789
عنوان

دیوونه شدیم

563 بازدید | 25 پست

تو کوچمون مدرسس شیفت صبح راهنمایی بعد ظهر ابتدایی،،به خدا ابتدایی مدیر حرف میزنه خیلی آروم زودم تموم می‌کنه ،،این شیفت صبح آدم و دیوونه می‌کنه با میکروفن جیغغغ میزنه یعنی واقعاً داد میزنع ها ،،،هفت ونیم صبح به جون بچم بزرگش نمیکنم بیشتر از ده بار میگه از جلو نظام،،،دیروز رفتم گفتم خانم شما میکروفن داری نیاز نیست جیغ بزنی سرمون و بردی گفت نظام نمیگیرن گفتم خب شما صدبار میگی سرباز که نیستن بزار برن تو یکم فکر ما باش اینا دیگه کوچیک نیستن هی میگی از جلو نظام اونم هفت صبح،،،گفت مشکل داری برو آموزش پرورش،،،حالا من برم کاری واسم میکنن؟همسایع ها گفتن صداش و ضبط کنیم ببینم کارشون درسته صدبار جیغ بزنه واگذار کنه

دو روز دیگه زمستونه صف صبحگاهی ندارن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اره زنگ هم بزنی موثر با از همه امضا بگیر برو 

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ورزش میکنن سرود میخونن قرآن میخونن،،هی میگه صلوات و بلند بفرس باز جیغ میزنع مگه نمی‌گم بلند،،،اول صبح بوفه باز میکنن باز صدبار جیغ میزنع از بوفه بیاین کنار زنگ خورده خب مرض داری هفت صبح بوفه باز میکنی اخه

دو روز دیگه زمستونه صف صبحگاهی ندارن

همون لحظه من رفتم دانش آموز اومد دعای فرج خوند اینقد آروم و خوب خوند گفتم ببین خانم مثل این حرف بزن میکروفن داره صداش میرسه نیاز نیست جیغ بزنی

یعنی تا دوماه تحمل کنه    

نمیدونم کدوم شهره ولی اینجا همبن الانم صبحاش خیلی سرده

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

اسی جان کاملا درکت میکنم چون کنار خونه ما داشتن ساختمان میساختن چهار سال طول کشید😑اعصاب نموند واسه مون از سر و صداشون نصفه شب هم صدا میومد 

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇 

ببین عزیزم تا وقتی نخوای عادت کنی اذیت میشی.کنار منزل مام هست.اوایل اذیت میشدیم حالا اصلا نمیشنویم!!! 

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

چه بی ملاحطه س.

من خودمو جر دادم گفتم میکروفون بزارین ولی همش میگن از درو همسایه ها میترسیم شاکی بشن.اطراف مدرسه همش مجتنعه.

ولی کار خوبی میکنن خداییش رو مخه این میکروفون و بلندگو

به خدا خیلی جووون داره چطور اینقد حرف میزنع و جیغ میزنع اگه مرد بود میگفتم پادگان کار کرده که اینقد ...

میدوووووونم چی میگی😫😭

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.😇