2777
2789
عنوان

بی بی چک وندفو و روژان؛میشه لطفا بیاین نظرتونو بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3895 بازدید | 54 پست
من همین الانشم از فضولی دارم میمیرم،ب نظرت تو آزمایش خون نشون میده الان؟

آرهنشون میده ولی عددش کمه صبر کن هر روز بزن پر رنگ پر رنگ شد برو آزمایش .ولی صد در صد مثیته مبارکت باشه دعام کن .

ی تست دیگه بزن  ببین  بعد از بده

دوتا بی بی چک زدم،روژان و وندفو،دوتاش اینجوری شد

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرهنشون میده ولی عددش کمه صبر کن هر روز بزن پر رنگ پر رنگ شد برو آزمایش .ولی صد در صد مثیته مبارکت ب ...

خدا کنه..من این ماه مشهد بودم،از امام رضا حاجت مو خواستم،ایشالا ب حق جوادش شما هم حاجت روا بشی

وقتی  ی سنگ ب سمت دریا پرت میشه این سنگه ک غرق میشه وگرنه هیج اسیبی ب دریا نمیرسه..در برابر مشکلات و بد خواهی های اطرافیان دل باید دریایی باشه    
۹۰درصد بی بی درسته

ایشالااا

به احتمال بالا بارداری واسه من از این خیلی کمرنگ تر بود و باردار بودم

من سه روز مونده ب موعدم این شده..خیییلییی عجولم

همه تلاشمو میکنم ولی بعید می‌دونم ک بتونم😬

😂😂😂😂

اخ بی بیچکم اخه لعنتی گرون شده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
😂😂😂😂 اخ بی بیچکم اخه لعنتی گرون شده

باورت نمیشه رفتم داروخونه گفتم هفت تا میخوام،یهو گف صد هزار تومن 🫣

واسه من پنج روز مونده به موعدم 

باز هم تکرار کردین یا با همون رفتین ازمایش؟

بارداری  برو آزمایش. خون بده   مطمن شی

برم یعنی ؟ سه روز مونده ب موعد؟ نرم ضایع شم؟

باورت نمیشه رفتم داروخونه گفتم هفت تا میخوام،یهو گف صد هزار تومن 🫣

اره دیگه امروز نزن تا فردا اگه دیدی بازم هاله انداخت روز موعد برو آز بده.من ی  روز قبل موعد از دادم مثبت شد.توکلت بخدا.انشاله مثبته

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹