2777
2789

میشه این شرط رو توی عقد نامه ثبت کرد که مرد بعد از ازدواج تعهد میکنه که با خانواده ی خودش قطع ارتباط کنه؟ضمنا همسرم خودش موافقه با خانواده اش قطع ارتباط کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو عقد نامه همه چ میشه اورد حتی میتونی بنویسی هرروز باید اشپزی کنه بعد اونم امضا کنه  

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

وقتی خودش موافقه دیگه چه کاریه بری ثبت رسمیش کنی😐😐😐

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

شما دیگه گربه رو دم حجله کهنه داخل خوده حجله میخواین بکشین

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
تعهد هم بده اعتباری بهش نی

دقیام منم زیاد موافق تعهد نیستم از طرفی خانوادشون کاملا نامربوط مخالف ازدواج هستن و بطور کل با تحقیقی که داشتیم پدر خانواده مشکل دارن ولی آقا پسر کاملا صالح هست و مستقل از خانواده زندگی میکنه با ایمان و برعکس خانواده اش اهل نماز و خدا حلال و حرام هیت که برای من و خانواده ام اولویت زیادی داره

اگه آشپزی نکرد دادگاه حق طلاق میده؟

از جززیات اطلاع ندارم تو گوگل بزنید عاقبت عمل نکردن به مفاد شوط  ضمن عقد

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
دقیام منم زیاد موافق تعهد نیستم از طرفی خانوادشون کاملا نامربوط مخالف ازدواج هستن و بطور کل با تحقیق ...

تو دین قطع صله ارحام گناهه چه برسه با پدرو مادرش هر چی هم که باشن 

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️