2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گن بزن خب گن بپوش شاید سایزت شد 

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه

میریم تعویض میکنیم سایز بزرگ تر میگیریم

لاغر میکنیم با اعمال شاقه🥲😂

نگاه میکنیم راه داره بدیم خیاط بندازه روش گشاد ترش کنه یا نه یا پارچه مشابه یا نوار دوری چیزی بهش میخوره به سایزش اضافه کنیم یا نه

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
میشه درست کرد خیاطا

از داخل اگه جاداشته باشه اره میشه

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
از داخل اگه جاداشته باشه اره میشه

واقعااا از 40میشه 44کرذ ینی تو تاپیک قبلمم بودی میبینی چقدر حرصی شدم 

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
میریم تعویض میکنیم سایز بزرگ تر میگیریم لاغر میکنیم با اعمال شاقه🥲😂 نگاه میکنیم راه داره بدیم خی ...

اهان با پارچه مشابه میشه پس از بغل میزاره پارچه رو اره

برا ما گذشت آنچه نباید میگذشت باقی عمر هرچه بادا باد...
پس دستمال کنم لباس مجلسی جدیدمو برو تاپیک فیلم عکسشو گذاشتم

لباس مجلسی نه دیگه خواهرم .تو این گرونیا . بده خیاط درست کنه . یا شاید تغییر کاهش وزن و سایز داشتی تونستی بپوشی .

اهان با پارچه مشابه میشه پس از بغل میزاره پارچه رو اره

بلی دقیقا

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
واقعااا از 40میشه 44کرذ ینی تو تاپیک قبلمم بودی میبینی چقدر حرصی شدم 

اره توتاپیکت بودم میدونم حسوحالتو .. شاید بشه من خواهرشوهرم عروسیم‌گن زد خیلی ام لاغر ب نظر میرسید ...