2777
2789
عنوان

مادر بی مهر من

844 بازدید | 12 پست

بچه ها من هیچکسو ندارم  ازدواج کردم ولی مادرم بی دلیل منو طرد کرده و نمیزاره برم خونش میگه دختر باید سر زندگیش باشه هیچ کمکی بمن نمیکنه نمیدونه مردم یا زنده از بچگی به زور منو شوهر داد و انداخت تو یه خانواده وحشتناک اذیت کن ‌‌.اصن عین خیالشم نیست چیا بمن داره میگذره فقط فکر خودشه ...قبلنا که گاهی میرفتم خونش هی غر میزد که میای اینجا باید خرج خودتو بیاری من سال به سال خونه مادرم نمیرم چون رام نمیده اصن ازینورم خانواده شوهرم هی طعنه میزنن که چرا خانوادم منو نمیخوان دلم پر غصست از دستش در ضمن من یه ادم مظلوم و بی سر زبونم فک نکنید کاری کردم که اینجوری باهام رفتار میکنه خیلی بی مهری های دیگم بهم کرده که از حوصله جمع خارجه چرا مادر من مثل بقیه مادرا نیست نه خواهر دارم نه کسی تک و تنها سال به سال تو خونم تنها تفریحم رفتن خرید چیزیه چون جایی ندارم برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برام عجبیه توی هر بازه زمانی ک فکر من درگیر یه مشکله تاپیکا درمورد اون جریان زیاد میشه. انگاری خدا میخواد دلداریم بده بگه غصه نخور تنها نیستی🙂🤦🏻‍♀️

عزیزم فدای سرت ک اهمیت نمیده ادم از اعضای بدنشم نمیتونه انتظار داشته باشه اوناهم یوقتایی ریپ میزنن دیگ پدرمادر فکوفامیل جای خود دارن! 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

خدا بیامرزش روحش شاد باشه سعی کن فقط خودتو سرگرم کنی احتیاج به هیچ کس نداشته باشی سخته ولی سهم توام ...

😞😞خانواده شوهرم خیلی اذیتم میکنن و مادرم از همه چی خبر داره و بازم به بی مهریاش ادامه میده و منو حمایت نمیکنه 

وضع مادرم خیلی خوبه هروز در حال بریز بپاشه ولی من همش دارم با بی پولی دستو پنجه نرم میکنم  حسرت همه چی به دلم مونده اینا و میدونه و حتی عیدی هم چیزی بمن نمیده 

پدر ندارم از بچگی یتیم شدم 

باید کنار بیای منم   کسی رو ندارم  خونه خواهرام که رفتم  بی احترامی دیدم   مادرم خوبه  پدرم  خوب نیست نمیرم سالی یه بار میرفتم  راهم دوره الان تصمیم دارم همونم نرم   به خودم فهموندم کسی رو ندارم  عادت کردم

شما هم درودل کن دوست عزیز میشنوم 

ممنون عزیزم دوستان کمکم کردن بهتر شدم. ی ترفند روانشناسی هس بنام مقابله و بعدش پذیرش. فکرا ک سمتت هجوم میارن باید جلوشون وایسی باهاشون قاطع عین ی مخاطب حرف بزنی و بعد هی تایید کنی شرایطتو بگی میدونم میپذریم فلان. برامن جواب میده چندبار امتحان کن ضرر نداره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

ممنون عزیزم دوستان کمکم کردن بهتر شدم. ی ترفند روانشناسی هس بنام مقابله و بعدش پذیرش. فکرا ک سمتت هج ...

ممنون عزیزم البته که سال هاست این شرایطمو پذیرفتم و کنار اومدم ولی گاهی کاراش میفته یادم و داغون میشم