2777
2789

الان دقیق یک ساله دنبال کارم ولی چون شهرستانم کار برام نیست خب ، استخدامی هم شرکت کردن با درصدای بالا ولی چون سهمیه تاهل داره قبول نشدم ، یه خانم بود درصدای خیلی پایین بود قبول شد البته اینم بگم بومی نبودم چون شهرمون استخدامی نداشت مجبور شدم برا شهرستانهای شهرمون ثبت نام کنم نتیجه اشم شد رد شدن ازمون ، ولی خیلی دلم میخواد بیام تهران فک میکنم شرایط شغلی توی تهران بیشتره نطر شما چیه ؟؟؟ 

تنها راه یاد گرفتن ؛ زندگی کردنه ✨ میشه یه صلوات مهمونم کنید 🙃❤️ 

شرایط شغلی بیشتره در کنارش هم مخارج زیاده اینارو هم باید در نظر بگیری خرج خوراک و خونه تو تهران بالاس 

~["میخندَم بِه جَهانی کِه غَمش رٰا بِه رُخ مٰا میکِشَد!:) #در انتظار آرامش
شرایط شغلی بیشتره در کنارش هم مخارج زیاده اینارو هم باید در نظر بگیری خرج خوراک و خونه تو تهران بالا ...

میخوام بابامو راضی کنم بیاد تهران چون داداشمم تهران قبول شده دانشگاه :) ولی بابام راضی نمیشه خونه رو بفروشه خانوادگی بیایم تهران

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوام بابامو راضی کنم بیاد تهران چون داداشمم تهران قبول شده دانشگاه :) ولی بابام راضی نمیشه خونه رو ...

خونتونو بفروشید نمی‌تونید تهران خونه بخرید خیلی قیمتا بالاس حداقل رهن کنید  شاید نتونید اونجا زندگی کنید 

خونتونو بفروشید نمی‌تونید تهران خونه بخرید خیلی قیمتا بالاس حداقل رهن کنید  شاید نتونید اونجا ز ...

خونه ما تو شهرستان خیلی بزرگه ۳ طبقه هم هست ۸ میلیارد بهمون دادن ولی چون حیاط و پارکینگ بزرگ داره بابام دلش نمیاد بفروشه اخه معمار خودش :)

خونه ما تو شهرستان خیلی بزرگه ۳ طبقه هم هست ۸ میلیارد بهمون دادن ولی چون حیاط و پارکینگ بزرگ داره با ...

خونتونو نفروشید یه مدت تهران خونه رهن بگیرید اگه دیدین میتونید اونجا زندگی کنید خونه بفروشید و تهران خونه بخرید 

جالب اینجاست اجاره هم نمیده برم پیش دختر عمه ام که تهران خونه داره 😔بعد ۲۷ سال سن هنوز سخت گیری میکنه دختر عمه ام ۲۹ سالشه تهران هم شاغله هم موقعیت عالی توی کارگزاری بازار بورس داره 🥲ولی من بیکار 

خونتونو نفروشید یه مدت تهران خونه رهن بگیرید اگه دیدین میتونید اونجا زندگی کنید خونه بفروشید و تهران ...

ارشدم قبول شدم دانشگاه علامه حسابرسی دو ترم هم رفتم ولی به خاطر لج با پدرم درسمو نصفه ول کردم میگف اجازه نمیدم تنها تهران بری :)

ارشدم قبول شدم دانشگاه علامه حسابرسی دو ترم هم رفتم ولی به خاطر لج با پدرم درسمو نصفه ول کردم میگف ا ...

خوابگاه هم قبول نمیکرد😐😑

بازدید کننده ها من از غصه دارم دیونه میشم :( بعد کلی درس خوندن و خرخونی باید بشینم ته خونه خیلی درد بزرگیه خیلی کم میام نی نی سایت :( ولی وقتی میام هم از شدت غم میام راهنمایی کنید چیکار کنم بابام راضی بشه بزاره برم تهران :( ؟

خوابگاه هم قبول نمیکرد😐😑

قبول کرد ولی با دعوا هر ترم زنگ میزد کلی استرس میداد میگفت باید برگردی :( 

قبول کرد ولی با دعوا هر ترم زنگ میزد کلی استرس میداد میگفت باید برگردی :( 

ایشالله که هرچی خیره اتفاق بیوفته

میدونم الان یه عده فک می‌کنند دروغ حرفام ولی میتونید پستای قبلیمو بخونید 😔 حق میدم بهتون تو نی نی سایت دروغ زیاده ولی من از غم اومدم مجازی از بی چارگی شب خوش حالم خیلی بده 😞

سلام خوبی برای هنرآموز حسابداری منابع چی خوندی اختصاصی

هم تخصصی هم عمومی ولی خب من غیر بومی بودم اولویت با بومی بود شهر خودمون نداشت مجبور شدم شهرستاناشو بزنم