2777
2789
ریسک سندروم داون بالا هست. ولی این قطعی نیست خود دکترش بهش میگه احتمالا باید سلفری بده. تو اون جواب ...

بهش گفته دوتاشو میتونی انجام بدی  آمینیو گفته اطمینانی تر وه احتمال سقط هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلفری یا آمینوسنتز باید انجام بده اگه سابقه خانوادگی ندارین احتمال بالای 90 درصد چیزی نیست اصصصلا ن ...

نه سابقه نداره بچه اولش سالمه  حتی آن تی شم عالی بود دکتر هم وقتی سنو رو دیده گفته آزمایش هم احتیاج نیس ولی من گفتم حتما انجام بده 

یعنی احتمالش هست خطا زده باشه 

باور کن فقط کاسبیه وپول بگیری نگران نباشه بگو بهش قول میدم سالمه فقط اون پوله باید بره فدای سرجفتشون

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
بهش گفته دوتاشو میتونی انجام بدی  آمینیو گفته اطمینانی تر وه احتمال سقط هست

والا خیلیا شنیدم انجام دادن آمینو مشکلی هم پیش نیومده براشون. انشالله که هرچی خیره براش پیش بیاد. من به دلم افتاده بچش سالمه

ببین من دوره بارداری یه دفعه که رفته بودم برای چکاپ ماهیانه پیش دکترم یه خانوم دیگه ای هم بود ریسکش بالا بود دکترم داشت میگفت فلان آزمایشو بده و ... بعد گفت حتی یه مریض باردار داشتم ریسکش ۱به ۵بود یعنی خیییییلی بالا. ولی آزمایش داد بچش سالم بود. امیدتون بخدا باشه عزیزم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نه سابقه نداره بچه اولش سالمه  حتی آن تی شم عالی بود دکتر هم وقتی سنو رو دیده گفته آزمایش هم اح ...

چه ازمایشی یعنی شما باتشخیص خودت گفتی برو ازمایش بده

..رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ..پروردگارا، و آنچه تاب آن نداريم بر ما تحميل مكن‏.
باور کن فقط کاسبیه وپول بگیری نگران نباشه بگو بهش قول میدم سالمه فقط اون پوله باید بره فدای سرجفتشون

اون که آره فقط خدا کنه سالم باشه شوهرش میگه هرچقد باشه میدم آزمایش بده که تو  حرص نخوری ولی مگه مادر میتونه تحمل کنه

والا خیلیا شنیدم انجام دادن آمینو مشکلی هم پیش نیومده براشون. انشالله که هرچی خیره براش پیش بیاد. من ...

خدا از زبونت بشنوه  .. مرسی عزیزم فدای دل مهربونت براش دعاکنید خیلی حالش بدبود انشالاه صحیح سالم باشه