2777
2789
عنوان

اراکی داریم اینجا میشه لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5466 بازدید | 66 پست
مرسی عزیزم هرچی اسمشونو زدم تواینترنت نتونستم پیداکنم فقط تودرمانگاه بیمارستان امیرکبیر بود اونم سه ...

ممکنه روزهای خاصی در هفته اراک باشند

من میپرسم اطلاع میدم و اگه فردا اراک باشند نوبت میگیرم ازشون

ولی شما صبر کنید من اطلاع بدم ممکنه فردا بیایید اصلا دکتر نباشه

مثلا دکتری بوده من خودم نوبت میخواستم

فقط روزهای زوج ویزیت داشته

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

اسم و فامیل کوچولوتون رو بفرمایید ......من میخونم سما سریع پاک کن تو تاپیکت باقی نمونه

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

بله فردا هماهنگ میکنم مشکلی نداره بهتون اطلاع میدم

انشاالله انجام میشه......همینجا پیام میدم

مرسی عزیزم انشاالله هرچی ازخدامخوای بهت بده

کاری نکردم

خدا حفظش کنه گل پسرتون رو

انشااالله انجام میشه نگران نباش

انشااالله فرزندت سالمه هیچ مشکلی نیست مطمین هستم عزیزم من اینجا نمیتونم خودم رو کامل معرفی کنم ول ...

خداوکیلی چقدر مهربان هستین خدا حفظتون کنه

واقعا هنوز پیدا میشه همچین انسانهای پاک و مهربونی بخدا در عجبم از این همه لطف شما دوست عزیز

تنتون سلامت دلتون شاد سایتون مستدام

خداوکیلی چقدر مهربان هستین خدا حفظتون کنه واقعا هنوز پیدا میشه همچین انسانهای پاک و مهربونی بخدا در ...

شما بزرگوارید

من لایق این همه تعریف نبودم.........😍

سپاس از لطفتون

سلام عزیزم

امروز بعدظهر نوبت دکتر اوکی شد

درخواست دوستی دادم شماره براتون بفرستم تو خصوصی

رسیدید اراک تماس بگیرید با من